Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dveřní zámek

Od: diesel® odpovědí: 8 změna:

Názor co může způsobovat nemožnost uzamčení pokoje na ubytovně zevnitř.Zvenku jde bez problému, zevnitř nelze uzamknout. Zatím jsem se nedíval proč-před chvílí jsem to zjistil, ale nebyl čas vyzkoumat proč.

PS je to bydlení z nouze cnost než sežene lepší bydlení.

doplněno 26.09.21 20:40:

Je to po "rekonstrukci" takže zámek nový vložka Fab taky nová. jediný problém vidím asi v osobě co se na tom podílela, je to takový vlezdopr... Už pár věcí jsem po něm musel předělávat,, vyměnit roháček přívodu vody k AP a dřezu, při prvním otevření upadla jedna dvířka linky, při druhém další...Takže bych se nedivil , že vzal dobrý zámek i s vložkou a dal starý vychozený!

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jestli vám to pomůže, zkuste ji otočit a znovu prověřte, jestli jde otevírat, nebo ji zkuste otevřít/zavřít ve vymontovaném stavu a hned budete vědět, na čem jste.

hodnocení

Jo trefil jste se po vyndání vložky z jedné strany nešla vůbec, z druhé strany se pak klíč zase zasekával!

Dal jsem svoji starou vložku (měnil jsem v bytě po ztrátě klíčů, preventivně) a už to chodí jak má. Až dcesra sežene normální byt a půjde pryč, tak tam dám zase tu původní vložku, jinak zámek je nový (nebo nevější)?

Ps zapomněl jsem napsat hned jak jsem to "opravil".

jirib
hodnocení

1x
Špatně okopírovaný klíč...zkuste originál...
Špatná vložka zámku...vyměnit.
spu

Pokud to je fabka a otevírá se pouze z jedné strany,pak se časem klíč vyšoupe a stavítka druhé strany očekávají neopotřebovaný klíč. Ale to jen spekulujem jelikož tazatel neupřesnil základní informace nutné ke kvalitní radě

spu
hodnocení

0x

Pane je to fabka? nebudte skoupý na informace

hodnocení

Žádost o upřesnění a další rada nakonec žádná, ale i tak děkuji za prvotní snahu poradit !

nějak jsem si při psaní dotazu neuvědomil že je nutné o jaký zámek jde!

hodnocení

0x
Zámek a vložku asi měnil pracovník ubytovny. Většinou to bývá údržbář. Zřejmě to odflákl, nezkontroloval funkčnost z obou stran. Reklamujte to u něj. Pokud se bude cukat, použijte na toho vlezdoprdelku mírný nátlak.
Platí ho přece správce ubytovny. Pokud ho správce poslal vyměnit zámek a vložku, reklamujte u něj údržbářův výkon a žádejte nápravu.
V nájemném za ubytování bývají zahrnuté i různé služby. I opravy pronajímaného nábytku, funkčnost rozvodů el. energie a vody, topení a pod.
hodnocení

Jo pracovník ubytovny-zadkovlez, tlučhuba ...jen bydlící a správce mu uvěřil, že dané věci udělá levněji než zadat firmě.Ikdyž před lety pracoval v obou firmách kde já, tak jediné co uměl perfektně zašívat se a kecat jak vše perfektně umí!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]