Nejste přihlášen/a.
Názor co může způsobovat nemožnost uzamčení pokoje na ubytovně zevnitř.Zvenku jde bez problému, zevnitř nelze uzamknout. Zatím jsem se nedíval proč-před chvílí jsem to zjistil, ale nebyl čas vyzkoumat proč.
PS je to bydlení z nouze cnost než sežene lepší bydlení.
Je to po "rekonstrukci" takže zámek nový vložka Fab taky nová. jediný problém vidím asi v osobě co se na tom podílela, je to takový vlezdopr... Už pár věcí jsem po něm musel předělávat,, vyměnit roháček přívodu vody k AP a dřezu, při prvním otevření upadla jedna dvířka linky, při druhém další...Takže bych se nedivil , že vzal dobrý zámek i s vložkou a dal starý vychozený!
Jestli vám to pomůže, zkuste ji otočit a znovu prověřte, jestli jde otevírat, nebo ji zkuste otevřít/zavřít ve vymontovaném stavu a hned budete vědět, na čem jste.
Jo trefil jste se po vyndání vložky z jedné strany nešla vůbec, z druhé strany se pak klíč zase zasekával!
Dal jsem svoji starou vložku (měnil jsem v bytě po ztrátě klíčů, preventivně) a už to chodí jak má. Až dcesra sežene normální byt a půjde pryč, tak tam dám zase tu původní vložku, jinak zámek je nový (nebo nevější)?
Ps zapomněl jsem napsat hned jak jsem to "opravil".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.