Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podvod ze strany POPTAVEJ.CZ

Od: vondrakrostislav* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den.Chci se zeptat jestli se nejedná o podvod a klamání zákazníka ze strany poptavej.cz tím že odmítají zveřejnit negativní hodnocení firem. Zadali jsme si poptávku na broušení, tmelení a lakování parket.Zobrazila se nám tam firma Fatrdla Milan Nalim ComPeter. Po tel.hovoru nám udělal nabídku kterou zaslal na email.Jelikoz měla firma samé kladně hodnocení na portálu poptávej .cz ,tak jsme jim zakázku zadaly.Uhrada proběhla hotově při dokončení. Po 2 dnech kdy jsme mohli do bytu vstoupit jsme zjistily velké nedostatky v podobe nedobrousenych parket, nevytmelenych některých spár,a povrch drsný jak smirkový papír.p. Fatrdlovi podlahu reklamujeme. Zatím žádná odezva .Na portál poptávej cz jsem zaslal negativní hodnocení zakázky. Toto hodnocení nebylo zveřejněn! Na internetu jsem postupně nacházel více takto podvedenych lidí,kdy p.Fatrdla podlahu neopravil ani nevrátil zaplacenou částku.A i těmto lidem bylo negativní hodnocení zamítnuto zveřejnit. A proto se ptám jestli POPTAVEJ.CZ se tímto nedopousti podvodu a klamání zákazníka. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavel21*
hodnocení

3x
"Úhrada proběhla hotově při předání".Vy jste to probůh zaplatil bez toho aby jste se na to podíval a zkontroloval to?

hodnocení

1x

Mám stejnou zkušenost. Poptával jsem truhláře a ten zakázku zkazil, odevzdal pozdě a ještě se divil, že vše vyrobil dle nákresu. Také jsem napsal negativní hodnocení a pak se ozval organizátor poptávej.cz, jestli to nechci vystornovat, že prý je to kvalitní řemeslník, že ho znají, že má samé kladné hodnocení. Pokud negativní mažou, zůstávají jen ta kladná a to je matení zákazníka.

hodnocení

0x

doporučil bych se obrátit na ČOI. Teoreticky, pokud se jedná o odfláknutou práci, tak by měla jít reklamovat - a současně, pokud daná firma poptavej.cz umožňuje další podvádění zákazníků, aby za to brala provizi, tak je součástí daného podvodu a v podstatě byste se mohli dožadovat úhrady škody i od ní.

Doporučuji hromadnou žalobu, s dalšími podvedenými a hezky žalovat i ČOI..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]