Nejste přihlášen/a.
Podkrovky chci nachat vylit anhydridem 3,5-4cm(bez podlahoveho vytapeni) to bude jen v prizemi!Otazka zni co mam pouzit pro zvukovou a tep.izolace?polystyren nebo vatu?V jeke tlousce4,5,6cm?anhyderit se lije primo na vatu potazenou folii? V myste kde je ned garazi detsky pokoj chci nalepit na strop garaze polystyren 5,6cm je to vhodne zatepleni?
Martine,
" Podkrovky chci nachat vylit anhydridem 3,5-4cm...o mam pouzit...polystyren nebo vatu..."obojí je možné, obojí tlumí hluk, pokud ovšem vyberete správná sortiment.
třeba:
je to o penězích a Vašich možnostech.
" anhyderit se lije primo na vatu potazenou folii"ANO
" chci nalepit na strop garaze polystyren 5,6cm je to vhodne zatepleni"doporučil bych alespoň 10cm přilepit cementovým lepidlem.
Polystyren je na protihlukovou izolaci nevhodný, nemyslíš vlastně kročejovou izolaci?Ta musí být odtlumena spíše vláknitým materiálem.Zakrytí je pak výhodné deskovým vláknitým materiálem,třeba hobrou,nebo ještě lépe sádrovláknitou deskou.Ta leží na vrstvě minerální vaty jako plovoučka a oddělená je ještě od stěn pěnovým materiálem.Na tyto desky se pak kladou krytiny.
Pokud budeš zateplovat,tak 6 cm polystyrenu je velmi,velmi málo.
JABRAKA
Ano myslel jsem kročejovou izolaci!Polystyren jsem ale chtel dat na strop gazace jen pro zatepleni (v garazi se bude trosku topit)proto mislym ze 5-6cm postaci dum je s 44brousenky bez zatepleni!Na kročejovou izolaci se vsak pouziva i special.plys. s nazvem polifon nemam pravdu? Suchou podalhu jsem zavrhl kvul cene a taky se me neliby "dute" prostory,vrzani... pro pouziti anhydridu jsem se zozhodl proto ze v prizemi ho budu mit a kdyz uz tam firma bude ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.