Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Intex viřivka teče

Od: peyrax odpovědí: 7 změna:

Poraďte prosim, teče mi viřivka intex, ale tradični zaplatova metoda je nanic, teče mi nekde na dne, asi ve spoji vrstev dna, ješte jsem to přesne nelokalizoval. Čim todle zalepit, nekde ve spare, zašití, mezi dnem a bazenem, široke ani ne 1cm?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xkopj
hodnocení

1x
Jestli je to ve spoji, tak je to blby. Kazdopadne mne to jednou prokousaly mysi a skvele pomohla zaplata na raftove cluny, dali mi ji v pujcovne clunu i s trochou lepidla. Ty zaplativaci sady od intexu jsou k nicemu.
Byla to asi. Centimetrova dira a drzi to uz pet let.

hodnocení

1x
Inu děti, dobrá vířivka něco stojí a to něco, to není zrovna pár tisícikorun, ale spíše desetitisíců korun a více.
Smiřte se s tím.

...stála ale 25 tisíc v základu, to už není tak málo. Vypustil jsem jí a vrátil, Mountfield mi jí prý vymění, nejspíše za jinou. Čekám už týden : - )

mirek77
hodnocení

0x

Chce t oneco podobneho v mensim baleni

bazenonline.cz/...

putzfrau

Nepomaha, už teče na vice mistech, vše na dne, kde? težko najit intex stoji za hovno!

petr1309*
hodnocení

0x

Mě teče nová vířivka za 25tisíc z Mountfieldu, hned 1.den, po vnějším okraji hrdla, které prochází nafouknutou stěnou vířivky.

Hledal jsem jak jsou ty průchody stěnami vířivky konstruované, ale asi to je výrobní tajemmství - co kdyby to někdo okopíroval a začal vyrábět, tekly by pak všechny vířivky.

Chyba v dotažení příruby to není. Mountfield má jeden univerzální telefon, který nepomůže, pouze vydá příkaz k vypuštění, vysušení a převezení do servisu. Je však o 100procent lepší než Intex Trading, který neposkytuje koncovým zákazníkům telefonní kontak ani jeden, pouze rozesmátou fotku. Kontrolu těsnosti Intex evidentně nedělá, zpomalilo by to chrlení šmejdů na trh.

Děkuji Poradte.cz za možnost zveřejnění tohoto varování pro další případné napálené zákazníky. Email jsem uvedl, na případné odpovědi budu tedy upozorněn.

Intex viřivka teče

...vířivku jsem vrátil Mountfieldu, po týdnu mi ji vyměnili za novou a ta už je v pořádku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]