Nejste přihlášen/a.
Dbrý den budeme měnit vstupní vchodové venkovní dveře 90 pravé, firma nám spočítal že budou stát 31 tisíc.
Typ: Id 4000-5 komorový DOVNITŘ práh AL, barva: ap 23 zlatý dub
oboustr.
1.Typ kování: zámek 3 bodový + 1 vložka, barva kování: F4 staré zlato. Uprostřed malý obdeníček 60x20 zasklený kurou. IDEAL 4000 stavební hloubky 70 mm s 2řadým těsněním. Rám a křídlo jsou vyztuženy ocelovou pozinkovanou výztuhou,
osazené prvotřídním celoobvodovým kováním WINKHAUS...
my uvažujeme na temito hornbach.cz/...
na dotaz jaký je mezi dveřmi rozdíl nám z firmy řekli jen že jsou klvalitnejsí a štelovací panty. Nám se zdá že cena více jak trojnasobná je dosto oproti dveřím z hobbymarketu. a rád bych se tu zeptal jaký je mezi nimi rozdíl? zda zaplatit opravdu více než 3x tolik a vzit je od firmy nebo v klidu vzít ty hornbachu. Rád bycho do buducna předešli problémum tak proto se táži a taky hledime na cenu neříkm že ne ale ne za každou cenu... Firma co to bude montovat jim je to jedno zda ty nebo ty. Děkuji povolaným za rady a vysvětlení pro které dveře se rozhodnou.
máte nějaké konkretní zkušenosti někdo? čtynasobná cena by měla být někde přece definovatelná v rozdílech...
V Hornbachu vám asi nenabídli montáž ne? A sám si dokážete posoudit rozdíl bílá/dřevodekor a oboustranný dřevodekor. V Hornbachu vám nedodají v ceně kování a vložku. Výrobky vyrobené v Číně jsou 3x levnější než v Evropě
Minulý týden jsem kamarádovi pomáhal usazovat dřevěná futra (2000kč) a pak dveře (4000kč) . Normální masiv s venkovním sklem co koupil v běžném obchodě . Byly nenatřené , kování si koupil a fabku dal ze starých .
Z toho je vidět , jak se rozevírají platové nužky . Kdo je bohatý , tak si pořídí panceřové dveře se závorami a třeba si platí i bezpečnostní službu . Kdo má hluboko do kapsy , tak asi nemá žádnou sbírku zlatých mincí a tedy není moc co ukrást . Duležitá je spíše požární vlastnost .
Můžete zkusit plechové z Polska. Mám 6 let značku TAUR, tehdy přišly přes Aukro jedny i s dopravou na 8000,-Kč a byl to model 1x 97x205 Model KARBON - Bile, Pravé. Jsou intenzivně používány. Na jedněch mám počítadlo a za tu dobu byly otevřeny skoro 70 tisíckrát. U jedněch jsem musel letos opravit těsnění.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.