Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rekonstrukce koupely -> sundat obklady?

Od: ziky odpovědí: 5 změna:

Ahoj, mám vybourávat obklady ze staré koupelny -> pod nimi je silná vsrstva lepidla a pak cihly, obitím tedy oddělám tak 3-5cm materiálu (obkladu/lepidla)

Jde mi oto, jestli to bude mít nějaké výhody nebo mám současné držící obklady nechat a jen na ně dát nové?

Co by jste idělali vy -> nechci to nějak ošidit. Vmístech nových odpadů, eletriky a vody to stejně bude muset jít pryč.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

všecko bych to vykopal ven sice vím, že jestli původní obklad drží někteří obklačí to lepi na to, ale je mi to hodně proti srsti radím skopej to a udělej to znova pořádně

olinl

Souhlas s majo-okopat. S dobrým bouracím kladivem to jde rychle a pokud je ta koupelna v patře staršího domu, odlehčí se pár kilo konstrukci..

hodnocení

1x

Zřejmě je to, lepené ještě na "buchty" takže cca před rokem 1975.asi bych to zaky celé sundal na cihlu , podklad srovnal dokonale jádrovou omítkou jak do pravých úhlů stěny tak i kolmost k zemi a pak nový obklad-slavebním lepidlem nebo na štuk s cementem (na toto musí být pár hodin namočeny ve vodě)

ziky
hodnocení

Díky za tipy -> shodím to dolů na cihlu.

krtek6
hodnocení

0x

vždycky dolů! neojebávat..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]