Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malý klavírový pant

Od: millcom® odpovědí: 6 změna:

Sháním kování (klavírové panty) na malou dřevěnou kazetu. Na netu je jich sice dost, ale prakticky všechny jsou k našroubování nebo přitlučení hřebíčkem. Já bych potřebovat takové, které se do dřeva jen namáčknou (nalisují). Ten konkrétně na přiloženém obrázku je použitý na dřevěné kazetě pro digitální posuvku (šupleru). Možná, že mi někdo bude moci poradit, kde se dají koupit. Děkuji

Malý klavírový pant
Malý klavírový pant #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zkuste se poptat u výrobců dřevěných krabiček - třeba u tohoto pána jsem přesně tyto panty viděl

bubici.cz/...

stejně jako u tohoto výrobce

drevovyrobarap.cz/...

hodnocení

Díky za tip, určitě se tam zeptám *palec*

jan*
hodnocení

0x

Co kdybys použil ty panty z krabičky ze šuplery a na ni dal třeba ty se šroubky?

hodnocení

Tento nápad jsem měl také. Bohužel prakticky všechny ty u nás dostupné šroubovací jsou širší, než je výška krabičky na šupleru a tudíž v tomto směru nepoužitelné. Snad jediné, které jsem objevil mají číňané s přibližně měsíční dodací lhůtou. Kromě toho je mají v baleních po min. 50-ti kusech a já si nedovedu představit, co bych s nimi pak dělal, pokud použiju max. 2 páry. Ale i tak děkuji za snahu pomoci.

fran
hodnocení

0x
Má je firma truhlářství Bilík Dolní Bojanovice,ale bez stroje to nedáte, dělám na těch mašinách.jinak výrobce je Schmalle
hodnocení

Děkuji za Vaši snahu pomoci. Já už jsem problém vyřešil - koupil jsem jich celý sáček za 1€ v německém "Teddy". A dal jsem to i bez stroje ;), bohatě postačilo připravit si z kousku překližky vložku do čelistí svěráku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]