Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sprchový čudlík se zasekl ve vytažené poloze

Od: sirex odpovědí: 7 změna:
Zdravím...
mám na mysli ten čudlík, který určuje, jestli voda poteče do sprchy nebo do kohoutku (ramínka). Momentálně je vytažený, takže voda teče do ramínka. Ale ať tlačím jak tlačím, ať šroubuji jak šroubuji, čudlík ne a ne zamáčknout.
Nevíte prosím jak to opravit? Děkuji za odpověď

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zaseja
hodnocení

3x

Asi jsem se nesetkal zatím se vším, ale nesetkal jsem se doteď s baterií, kde by se vytažením čudlíku přeplo na ramínko, zatím to všude bylo naopak, vytažením se přepíná na sprchu, nesnažíš se náhodou zatlačit něco, co bys naopak potřeboval vytáhnout?

hodnocení

2x

Zkuste s ním před tím pootočit.

sirex
hodnocení

Díky, zadařilo se

ať šroubuji jak šroubuji, čudlík ne a ne zamáčknout.

ale pootočit jde...

jak se podařilo?

sirex
hodnocení

Dříve jsem to dělal vždy "násilím", tvrdě. Nyní jsem se zkusil držet rady a pomalu pootočit, a najednou to kamsi zapadlo a už to šlo.

hodnocení

0x

Jakmile budete měnit baterii, pořiďte si toto senesi.cz/...

hodnocení

0x

Mám také takový problém. Koupila jsem za 280,-kč, ten mezikus s čudlem. Mám slíbeno, že mi to soused přijde vyměnit. Měnila jsem to před cca rokem a znovu se to pokazila. Existuje i jiný systém na tuhle baterii. Vyfotila jsem ji do mobilu a šla do železářství. Nabídli, poradili.

doplněno 17.09.21 18:11:

Je to ono? Měla jsem tam trošku jiný a koupila jsem tento.

Sprchový čudlík se zasekl ve vytažené poloze

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]