Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám střechu z eternitových desek (šablon) a je už hodně prorostlá mechem. Našel jsem nabídky firem, které takové střechy vyčistí a nalakují. Máte s tím někdo zkušennosti? Jak dlouho může takový lak vydržet na eternitové krytině? Pokud to nastříkají, nedojde k tomu, že se jednotlivé desky slepí a pak vlivem tepelné roztažnosti lak popraská?
Děkuji za názory
A jaká je tepelná roztažnost eternitové desky dlouhé 40 cm? Nevymýšlíte hovadiny? Spíše nastane to, že vlivem kondenzace se dost často vyplavují složky cementu ze zadní strany šablony na povrch šablon. Takže takové zkušenosti mám já. Čím je rozdíl barev výraznější , tím je to víc vidět. Tak alespoň reagovaly nově natřené šablony. Jaké je to u starých, to nevím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.