Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je medaile na fotce zlatá?

Od: makrofag® odpovědí: 6 změna:

Ahoj lidi!

Pokapal jsem pamětní medaili na kraji jódem a objevil se flíček. Prý má být zelený, ale je to tak nejasné zbarvení, že z toho nic nepoznám. Je to zlato? Poznáte to z fotky? A jak?

Jinak: na magnet to nereaguje, je to na svůj objem dostatečně těžké tak, aby to mohlo být zlato. Zkoušel jsem flíček seškrabat, ale zůstal.

Prosím, pomozte mi určit, jestli je to zlato.

Je medaile na fotce zlatá?
Je medaile na fotce zlatá? #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

spu
hodnocení

6x

Vemte to do zlatnictví,tam vám to ocení. Z fotky vám řeknu,že je to kulaté a žluté jako měsíc

hodnocení

Vezmu to do zlatnictví.

hodnocení

2x

Změř rozměry (co nejpřesněji, třeba šuplerou), vypočítej objem a vynásob hmotností zlata. Potom to zvaž a uvidíš. Když se bude shodovat, máš zlato, když navážíš něco jiného nežli jsi spočítal, bude to cokoliv jiného.

anonymni357

Jake zlato,8,14,18,24 karatove bude mit?Sel bych do toho zlatnictvi.

Jinak zlato nebyva takhle flekate.

hodnocení

Já to nakonec, lidi, vezmu do toho zlatnictví. To bude nejlepší. Díky za rady! Rada s hustotou je hodně hustá :^)

hodnocení

Medailka nakonec nebyla zlatá. Byl to nějaký nevzácný kov. Díky všem za pomoc!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]