Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Potřeboval by jsem radu od člověka, který má zkušenosti s použitím Unimalt 14 v praxi. V jakém poměru mám míchat Unimalt 14 s pískem pro omítku na staré cihlové zdivo? A mohu použit žlutý písek? Jak míchat pro zdění z pálených cihel? Za rady předem děkuji.
TL jsem našel, než jsem napsal dotaz, je to přesně jak píšete i s obrázky, ale zajímala mne praxe. Zdali tomu mohu věřit?
TL jsem našel, než jsem napsal dotaz, je to přesně jak píšete i s obrázky, ale zajímala mne praxe. Zdali tomu mohu věřit?
Pokud byste nelenil a stáhnul TL tak byste se dozvěděl následující :
Na zdění-25kg Unimalt 14- 80l písku (měřeno 10l kbelíkem ) a 19l vody ; na 1m3 -300kg směsi-1300kg písek a 230l vody
Na omítky-25kg směsi - 90l písku a 22l vody ; na 10m2 tl 15mm - 44kg směsi-220kg písek a 38l vody
Písek obyčejný , běžný který se v místě používá.toto se aale nehodí na štuky. na to pak jiná směs!
Osoně těm UNI nevěřím-nakonec když jsem potřeboval, tak jsem je ani ve stavebninách (u nás RAAB, nyní tuším Stavmat , jednota, Dek a Izomat ) neviděl.Nejraději kalsiku-hašené vápno,písek voda. nebo pak pytlované směsi-zdicí maltu a omítkovou směsi. Nejraději od Werber a Cemix.Ale to je docela indivudální!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.