Nejste přihlášen/a.
Ty dlažky musí bít úplně rovný.Mám manželku s obou operacema kyčlí a nedrží a má přísavky cca půl ccm od sebe..Po čase stejně zase kloužou,tak ji raději zase držím za ruku a má i madlo takže v pohodě.Zbytečně vyhozené peníze i když to zaplatila pojišťovna.Je to hloupost.
Před vanou, vlastně přes celou koupelnu, mám pěnovou podlahovou krytinu. Neklouže a bezvadně se udržuje, pere se v pračce. Je v mnoha typech a barvách, šířích a na metry. Levné u Vietnamců, dražší v OBI a v prodejnách kobercůa na netu se také dají naít. Odkaz
Kus se dá dát i do vany nebo do sprchového koutu. Neklouže.
Dívala jsem se na další komentáře, tak ještě doplním:
- podložku používám už několik let (+5), stále drží
- když chci setřít podlahu, tak ji od podlahy silou odtrhávám (ne moc velkou silou, ale po jednotlivých přísavkách), protože opravdu drží
- dlažbu v koupeně mám (bohužel) ne zcela rovnou, i tak podložka drží
Jenom jsem si ji nekupovala, tak nevím, odkud byla. Zeptám se příležitostně dárce, kde ji pořizoval.
Mohla by to být podle obrázku tato - do vany:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.