Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Protiskluzove podložky do vany

Od: aja1946® odpovědí: 7 změna:
Ma někdo zkusenost, držela by i na dlazdickach před vanou

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mnd®
hodnocení

2x

Ty dlažky musí bít úplně rovný.Mám manželku s obou operacema kyčlí a nedrží a má přísavky cca půl ccm od sebe..Po čase stejně zase kloužou,tak ji raději zase držím za ruku a má i madlo takže v pohodě.Zbytečně vyhozené peníze i když to zaplatila pojišťovna.Je to hloupost.

hodnocení

2x

Před vanou, vlastně přes celou koupelnu, mám pěnovou podlahovou krytinu. Neklouže a bezvadně se udržuje, pere se v pračce. Je v mnoha typech a barvách, šířích a na metry. Levné u Vietnamců, dražší v OBI a v prodejnách kobercůa na netu se také dají naít. Odkaz

doplněno 14.09.21 11:28:

Kus se dá dát i do vany nebo do sprchového koutu. Neklouže.

hodnocení

1x

Ano, drží.

Tedy pokud máte na mysli takovou tu s přísavkami.

Dívala jsem se na další komentáře, tak ještě doplním:

- podložku používám už několik let (+5), stále drží

- když chci setřít podlahu, tak ji od podlahy silou odtrhávám (ne moc velkou silou, ale po jednotlivých přísavkách), protože opravdu drží

- dlažbu v koupeně mám (bohužel) ne zcela rovnou, i tak podložka drží

Jenom jsem si ji nekupovala, tak nevím, odkud byla. Zeptám se příležitostně dárce, kde ji pořizoval.

Mohla by to být podle obrázku tato - do vany:

mellon.cz/...

hodnocení

1x

Mám takovou s přísavkama a myslím, že by držela i na dlaždičkách.

hodnocení

1x

Nemám zkušenost s "profesionálními" podložkami, ale ty se kterými jsem se setkal byly spíš ke škodě. Problém je v tom, že i když podložka drží, nikdy nevíte, kdy povolí. Takže jsou dost nebezpečné. Velice rychle jsem se s nimi rozloučil.

hodnocení

0x
Tak já mám smůlu, mě nikdy nedržela pořádně přicuclá ani jedna *bzum*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]