Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vstupní dveře do RD - ocelové plechové - okdoors

Od: sirtm odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

budu měnit poškozené vstupní dveře do rodiného domu. Aktuálně 20 let staré plastové v bílé barvě a nevypadají špatně zvenku, ale hodně jsem četl že v barvě se plastové nevyplatí a často je s nima problém.

Vím, že nemůžu čekat zázraky od dveří za 11 000, ale zajímá mně váš názor.

Za 1. zkušenosti s dveřma OKDOORS? Ano jsou to poláci atd..ale to nepotřebuji slyšet. Ale jestli tu firmu někdo zná a má od nich dveře minimálně 5 nejlépe 10 let.

Za 2. ocelové zárubně - údajně problém s prostupem tepla a můžou se uvnitř rosit. Ovšem pokud je vyplním dobře PUR pěnou tak by problém neměl vzniknout - pokud bude fungovat těsnění.

Nebo plechové zárubně jsou úplny nesmysl a prostě ať tam bude sebevíce pur pěny tak tam bude vznikat problém s kondenzací?

Děkuji za radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Dveře jsou plechové, povrch plast odolná tapeta. Zpracování celkem dobré. Za dobu deseti let prasklá pružina kliky. Vyrobena doma. Dveře se nerosí, uvnitř vypěněno.

jok*
hodnocení

0x
Já koupil na www.peknedvere.eu jsou polské také jsem nevěřil moc kvalitě ale v pohodě za ty peníze. Mají velký výběr a dovezou až domů.
Vstupní dveře do RD - ocelové plechové - okdoors

sirtm
hodnocení

Děkuji za pozitivní odpovědi.

Čekal jsem spíše samou negaci. Nakonec jsem zjistil, že zárubeň bude stějn viditelná na každé straně jenom 2cm (díky zateplení) a zevnitř ale budu mít dostatek místa na dokonalé vypěnění.

Takže dnes jdu objednat.

Děkuji za rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]