Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čištění matrace od potu

Od: alfreda odpovědí: 6 změna:
Zdravím vás,
Chci se zeptat jak mohu odstranit skvrny od potu na madraci?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nejlepší by bylo, pokud má matrace snímatelný potah tak vyprat. Našla jsem tady rady

vyspise.cz/...

Já používám na matrace chrániče na gumy, které vyperu.

eman
hodnocení

0x
Není to masrace ani madrace, ale je to matrace!
alfreda
hodnocení

V otázce to je správně. Bohužel píší na mobilu a ne vše kontroluji.
Tak se nepo.

hodnocení

0x
To ji mate propocenou i pres prostěradlo?

hodnocení

0x

Pokud nemá potah se zipem, tak parním čističem nebo tepovačem (mokrý vysavač).

pb®
hodnocení

0x

Asi objednat nějakou firmu. Doma mám na matracích snímatelný a prací potah od výrobce, na něm nepropustné prostěradlo a teprve na něm kryt matrace. Tedy tři pratelné vrstvy, než se "něco" dostane na matraci. Celý potah peru 1-2x do roka, samotný kryt s nepropustným prostěradlem víckrát. Svrny od potu na martacích nemám. No a protože je to tak, v posteli i souložíme, tak případné ulpělé "omrdliny" se nedostanou přes nepropustné prostěradlo na matraci ale vyperou se v rámci povlékání postele.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]