Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tepovač čistící prostředky

Od: adelanov odpovědí: 8 změna:

Zdravím, koupila jsem si tepovač karcher, Co používáte jako náplň? Originál náplň na koberce je docela drahá, máte nějaký tip na něco levnějšího? Nebo třeba něco co má každý doma?
Koukala jsem třeba i na něco podobného, recenze nejsou špatné - cistici-prostredky-koberc/...

Děkuji Novotná.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nevím, co je originální náplň, ale mně v půjčovně čisticích strojů vždy prodali "Buzil G500 0 tens", asi 150 Kč za litr.

adelanov
hodnocení

Dobrý den originál od karcheru je toto eva.cz/...

hodnocení

0x

Karcher používám často, přičemž do něj leju tento čistič

nipponcec.cz/...

funguje normálně na koberce i na čalounění - i v autech

hodnocení

0x
Cenovo vyjde najlepšie asi Purex T. A čistí dobre. Prášok od Karcheru na tom ale tiež nie je zle.

adelanov
hodnocení

0x
Děkuji za odpovědi. Myslíte že mohu bez obav použít ten čistič co jsem poslala? Děkuji.
Cleamen 131 bude OK.
adelanov

Děkuji mockrát za ujištění. :)

adelanov
hodnocení

0x

Zdravím ještě jednou, nebudu zakládat novou otázku. Dnes mi tepovač přišel, ale v balení je pouze pěnový filtr - tento electroworld.cz/...

Nevíte jestli tam musím mít i tento nipponcec.cz/...
Musím tam mít jako oba dva na jednou nebo jak?

V návodu jsem se to vůbec nedočetla a jsem z toho jelen..

Děkuji vám mockrát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]