Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Břidlice na střeše

Od: honza1673® odpovědí: 7 změna:

Hezký den,

plánuji novou szřechu. na té stávající mám položené břidlicové tabulky o rozm. cca 20x40 cm. Je mi líto je vyhodit. Nemáte někdo nějakou radu, jak bych je mohl ještě využít?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Co tu břidlici opatrně sundat a vrátit zpátky na novou střechu?

hodnocení

3x
Ja len dodám. Neviem síce , v akom je tá bridlica stave a kedy sa k Vám dostala na strechu, a tiež ako dobre pokrývači vyriešili detaily. Dajte ale pozor na to, aby tá bridlica neprežila dnešné moderné materiály.
Jej poskladanie si budete musieť zabezpečiť. Parta pokrývačov Vám ju - v lepšom prípade - nahádže do kontajnera. Prípadne ju nájdete rozhádzanú aj u susedov.

hodnocení

2x
Prodat na Bazosu nebo vyuzit pro svuj dum. Napr. Obklad steny, soklik kolem domu nebo garaze, naslapy v zahrade, vyuzit jako skalku do zahrady….

break
hodnocení

2x

Břidlice je skvělej materiál s dlouhou životností. Určitě by to někdo ocenil , prodat se dá. Je škoda ji vyhodit.

oldi
hodnocení

2x
Někomu je prodat.

hodnocení

Díky všem,

opatrně sundám sám a pravděpodobně prodám. Sice něco navíc mám, ale na opětovné položení bych musel ještě něco sehnat a hlavně bych musel sehnat šikovného pokrývače, který s břidlou umí pracovat.

break

To bych raději tu krytinu nechal sundat zájemce pokud je její demontáž komplikovaná. Břidlice je křehká a snadno se poškodí. Nicméně má vysokou životnost a jako krytina je používána právě ta nejvyšší jakosti a pokud fungovala po celou dobu, tak bude fungovat i dál

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]