Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pujcka bez doložení prijmu?

Od: frantisek* odpovědí: 6 změna:
Zdravím.
Je tu nekdo kdo ma zkušenosti s nebankovní půjčkou bez doložení příjmů? Je to spatna volba nebo ne? Splácení mi nedela problem ale bohuzel muj zamestavatel mi přiznává minimum se kterym na pujcku nedosáhnu v realu beru jednou tolik vic penize bohuzel potrebuji co nejdříve

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

4x

Zkušenost nemám, ale soudím, že je to špatná volba.

Splácení ti nejspíš problém dělá. Kdyby ne, nemusel by sis narychlo půjčovat u podobných společností. Pochybný zaměstnavatel - pochybný příjem. Co bys dělal, kdybys třeba jen normálně onemocněl? Nemocenskou dostaneš podle papírového příjmu, rezervu patrně nemáš žádnou, možnost dočasně sehnat peníze nějak normálně taky ne, a budeš úplně v pr..li.

frantisek*
hodnocení

Koukám ze jste rozený sherlock holmes pujcka neni pro me ja zadne dluhy nemam, ale ano mate pravdu nemam zadnou rezervu jelikoz jsem v utery prijel z dovolene ... Potrebuji nekomu pomoci v tezke situaci a vim ze az bude moct vse vrati i s uroky.. Ja se zavazuji pouze svym jmenem a obcas vyhodit 2k do luftu me nevytrhne

Jste blázen, pokud si půjčujete pro někoho. Proč si dotyčný nepůjčí sám? Pokud nemá problém splácet, tak mu půjčku dají. Ale asi nemá, tak jak si můžete být jistý, že vám to splatí, když ani banka mu nevěří? Na dobré slovo? Takových bylo... podobné akce trhají rodiny a půjčit ano, ale s tím, že to bude z vašich rezerv a s navrácením v podstatě počítat nebudete.

hodnocení

2x

Takhle si půjčovali cygoši v bytě pode mnou. Večer, když jsem šla se psem ven, na zdi podepisoval s člověkem listiny a dostal prachy. Víte jak to dopadlo? Odrali h z kůže, museli prodat byt a nastěhovat se k príbuzným. *cert*Než tohle, tak raději nejím a odřeknu si všechno, po čem toužím. To totiž nemá konec, je to jako sněhová koule. Úroky jsou vražedné a nabalují se k nemožnosti plnění a vidiny konce.

hodnocení

1x

To vůbec není v dnešní době moudrý nápad. V pondělí jsem byla v bance, a vedle byla nějaká starší paní, která chtěla půjčku, slečna po zjištění jaký má důchod se jí omluvila a půjčku jí odmítla. Paní naléhala a tak jí slečna řekla, aby se obrátila na nějakou nebankovní společnost. Seděla jsem vedle a bylo mi té paní docela líto, protože jestli to udělá, tak bude trpce litovat. A to samé se stane Vám. A vůbec nechápu toho kamaráda, který od Vás tuto pomoc chce, když asi dobře ví, že to je pro Vás problém. A proč si nebankovní půjčku nevezme sám a chce, abyste si ji vzal Vy? *co*To mi nejde do hlavy. Divné...*zmateny*

jm
Nebankovní společnosti jsou zákonem hlídané. Musí také posoudit bonitu, příjmy a výdaje. Pokud paní nebude u sjednání lhát, může dostat úvěr třeba s RPSN 15%. Pokud ne a půjde k živnostníkovi lichváři, bude mít problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]