Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda a v čem je problém dělat stříkané omítky až po vylití anhydrit. podlah. Řeším, že mi rozvody vody a el. v podlaze půjdou v některých místech středem pokojů. Mám obavy, že by je mohl někdo sejmout. Navíc hydroizolaci bych tím pádem musel natáhnout všude, ne jen po krajích již před rozvody a tím pádem omítkami a jsem si skoro jist, že by došlo k poškození při aplikaci omítek. Chtěl jsem HI na plochu natáhnout na finále co nejpozději. Děkuji
Také jsem to chtěl udělt jako vy a ze stejného důvodu jako vy, když jsme rekonstruovali starší domek.Nebylo nám to doporučeno z důvodu, že anhydrid prý hodně pracuje(má velkou roztažnost a dokonce prý ani není moc doporučován pod dlažbu-my ji na něm máme 10 let a dobrý) a při stříkaných omítkách se materiál dostává úplně všude a dilatační páska pak nefunguje dobře. Spára je pak vlastně schovaná pod přesahem omítky a není možné ji nijak vyčistit ani zkontrolovat a může docházet k popraskání podlah.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.