Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stříkané omítky až po anhydrit. podlahách

Od: radimir* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda a v čem je problém dělat stříkané omítky až po vylití anhydrit. podlah. Řeším, že mi rozvody vody a el. v podlaze půjdou v některých místech středem pokojů. Mám obavy, že by je mohl někdo sejmout. Navíc hydroizolaci bych tím pádem musel natáhnout všude, ne jen po krajích již před rozvody a tím pádem omítkami a jsem si skoro jist, že by došlo k poškození při aplikaci omítek. Chtěl jsem HI na plochu natáhnout na finále co nejpozději. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

losob*
hodnocení

0x

Také jsem to chtěl udělt jako vy a ze stejného důvodu jako vy, když jsme rekonstruovali starší domek.Nebylo nám to doporučeno z důvodu, že anhydrid prý hodně pracuje(má velkou roztažnost a dokonce prý ani není moc doporučován pod dlažbu-my ji na něm máme 10 let a dobrý) a při stříkaných omítkách se materiál dostává úplně všude a dilatační páska pak nefunguje dobře. Spára je pak vlastně schovaná pod přesahem omítky a není možné ji nijak vyčistit ani zkontrolovat a může docházet k popraskání podlah.

hodnocení

0x

Omítky se VŽDY provádí před podlahami!

krtek6

No když by to byla SDK stěna tak se to řeší, že se udělá jen kousek nad podlahu, aby byla dana rovina a linie a pak se dodělá SDK :) ...ale u omítek je to jasný...ty první

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]