Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krev sající hmyz

Od: abba odpovědí: 7 změna:

Jaký je ještě krev sající na člověku v noci hmyz? Neviděl jsem ho, slyšel jsem jen o štěnici. Děkuji za odpověď.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Komár, klíště, mnozí z nás je již viděli.

Trochu mimo dotaz-já osobně jsem ještě klíště za svých 59,5 roku neviděl, tedy viděl, ale na obrázku v telce.. ale naživo ještě ne!

Tak to už snad zbývá jen upíří samice . V noci přijde, vysaje a zase odejde *smich*. Nebo odletí?:-D

Tu také nikdo neviděl, protože přiletí, když spíme.*sok*

hodnocení

0x

Už jste založil jedno téma, že s novou matrací jste si přinesl asi štěnici. Nechápu, kde by se v nové matraci vzala, pokud jste ji tedy nekupoval z druhé ruky.

Dejte sem fotku se štípancema a podle toho se dá poznat, co vás v noci saje.

Podle štípanců se to poznat jen přibližně. A ano, i v nové matraci se může objevit štěnice, netušíte, jakými cestami prošla, když ji vyráběli a transportovali, ale je to vzácné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]