Muže mi někdo poradit jak vyndat skříňku...udělal jsem fotku ...nevidím tam žádnou pojistku ...myslel jsem že když ji vysunu a nadzvednu tak ji vyndám ale nic
Skříň drží umyvadlo. To umyvadlo musíte vytáhnout a pak odšroubovat konzole skříně. Umyvadlo je na skříni jen posazené, samotné ve vzduchu neudrží doplněno 08.09.21 07:09: Šuplík se vytáhne když zmáčknete za čelem pojistky. Foto zespodu
No nevím, kdyby na takovém vrutu měla držet skříňka i umyvadlo, tak bych se do toho umyvadla bál napustit vodu. A pokud tam ta skříňka není , jak to umyvadlo drží? Levituje? Ale možná se mýlím, je to klidně možné.
Toto jsou moje fotky - mojí skříně - tazatel má podle fotky stejnou skříň i umyvadlo - prodávalo se to jako celek... ale je to jen můj tip. Může to být jiná varianta, ale jsem přesvědčen o minimalně podobných způsobech uchycení.
Tazatel bude mít podobný systém - umyvadlo částečně drží na těch dvou šroubech ale samotné se tam právě neudrží! Ta skříňka je na dvou hmoždinkách a jedná se o zajištění dvěma šroubky - spodní část se opírá o zeď... ty šrouby jsou na trh dostatečně silné a udrží jak sebe, tak i to umyvadlo.
Pokud chceš vyndat šuplíky, tak to vypadá na nějakou variantu skrytých celovýsuvů, nebo něco na způsob Tandemboxu. Co přesně těžko říci. Musela by být fotka šuplete vepředu zespodu. Tam bývá pojistka. Někdy stačí šuple otevřít a posledních deset centimetrů vzít rychle a současně šuple zvedat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.