Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Umyvadlová skříňka jak vy dat?

Od: tomik® odpovědí: 13 změna:
Muže mi někdo poradit jak vyndat skříňku...udělal jsem fotku ...nevidím tam žádnou pojistku ...myslel jsem že když ji vysunu a nadzvednu tak ji vyndám ale nic
Umyvadlová skříňka jak vy dat?
Umyvadlová skříňka jak vy dat? #2
Umyvadlová skříňka jak vy dat? #3

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Skříňku nebo šuple? Pojistka tam je, někdy bývá rafinovaně schované pod plastovou čepičkou v zadní části šuplete

hodnocení

0x

To vzadu, to je tlumení, to není v žádném případě pojistka ! U těchto typů pojezdnic bývají pojistky k uvolnění zásuvky vpředu, za čelem.

orog
hodnocení

0x

Kluci,tak vpředu nebo vzadu? Já mám pojistku ,kyž se to vysune,tak na začátku pojezdu,co je přišrubovaný ke stěně skříňky

jm
hodnocení

0x
Skříň drží umyvadlo. To umyvadlo musíte vytáhnout a pak odšroubovat konzole skříně.
Umyvadlo je na skříni jen posazené, samotné ve vzduchu neudrží
doplněno 08.09.21 07:09: Šuplík se vytáhne když zmáčknete za čelem pojistky. Foto zespodu
Umyvadlová skříňka jak vy dat? #4

Tak to určitě ne - na posledním snímku jdou vidět šrouby, kterýma je umyvadlo upevněné na zeď.

jm
To je jen přitáhnutí ke zdi. Samotný šroub to ve vzduchu neudrží.
Druhou foto pošlu, jak si to doma vyfotím
jm
08.09.21 07:19
Umyvadlová skříňka jak vy dat? #5

No nevím, kdyby na takovém vrutu měla držet skříňka i umyvadlo, tak bych se do toho umyvadla bál napustit vodu. A pokud tam ta skříňka není , jak to umyvadlo drží? Levituje? Ale možná se mýlím, je to klidně možné.

Povolte šrouby v závěsech a skříňku vysaďte z úchytů. Jednoduché.

Nezapomeňte odšroubovat 2 šrouby umyvadla ještě předtím, popřípadě odříznout silikon kolem umyvadla!

Toto jsou moje fotky - mojí skříně - tazatel má podle fotky stejnou skříň i umyvadlo - prodávalo se to jako celek... ale je to jen můj tip. Může to být jiná varianta, ale jsem přesvědčen o minimalně podobných způsobech uchycení.

Tazatel bude mít podobný systém - umyvadlo částečně drží na těch dvou šroubech ale samotné se tam právě neudrží! Ta skříňka je na dvou hmoždinkách a jedná se o zajištění dvěma šroubky - spodní část se opírá o zeď... ty šrouby jsou na trh dostatečně silné a udrží jak sebe, tak i to umyvadlo.

hodnocení

0x

Pokud myslíte šuplík, tak ho vysuňte co jde a z boku bude na výsuvu na obou stranách plastová pojistka.

hodnocení

0x
Pokud chceš vyndat šuplíky, tak to vypadá na nějakou variantu skrytých celovýsuvů, nebo něco na způsob Tandemboxu. Co přesně těžko říci. Musela by být fotka šuplete vepředu zespodu.
Tam bývá pojistka. Někdy stačí šuple otevřít a posledních deset centimetrů vzít rychle a současně šuple zvedat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]