Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na malou předsíň?

Od: pt® odpovědí: 11 změna:

Kdo mi poradí, jak zařídit malou předsíň: 1,60 x 3,20. Máme v předsíni patery dveře, jedno okno, žádná stěna není celá. Chci tam plastové botníky z Ikea a nevím, jak vyřešit věšení kabátů. Pokud má někdo obrázek, prakticky zařízené malinké předsíně, budu vděčna za nápad. Děkuji, PT /stařenka/

doplněno 07.03.10 08:37:

Už jsem mockrát googlovala, ale nic mi moc nepadlo do oka.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

3x
Pt, to je skoro na hornickou řetězovou šatnu :) Pokud se tam nedají dát vestavné skříně, tak udělat věšáky na dřevěném obložení třeba dle rozměru mezidveřního prostoru nebo se zbavit klišé, že kabáty musí být v předsíni a odnášet je věšet do skříně v pokoji...
pt®
hodnocení

Dejavu, to by bylo prima řešení, kdyby jsme bydleli v kapli, *smich* ale máme v předsíni strop jen 2,10, protože ve vyšším prostoru ukládáme sezonní obuv. Tak jsem zase vedle, jako jedle. PT /stařenka/

sebod*

Souhlas s Dejavu. Kabáty pryč. Buďto k Vám někdo vejde a bude si připadat jako v šatně Národního divadla, nebo si uděláte útulnou předsíň. Plno věcí může být někde jinde, než v předsíni. Je to první prostor, který Vás vítá, když přijdete domů.

hodnocení

3x

Řešila jsem stejný problém a nakonec jsem vymyslela krásně modrou plovoucí podlahu (je v prodeji) upevnit na dveře (jsou i zakončovací lišty) a na to věšák na kabáty pro hosty a takové rychlé odložení.*jasne*A na jiné dveře výklopné botníky. Nakonec jsem to ale nerealizovala. Zdála se mi ta investice příliš veliká a náročná. Došly mi síly.*kafe*

jabraka*
hodnocení

2x

Stařo,zkus sem hodit fotičku,hned by se líp přemýšlšo.Je to jako u mne v paneláku,také musím šetřit místem,tak to tu mám v předsíni pěkně nahňahňané.

JABRAKA

Jak na malou předsíň?
pt®
hodnocení

Zatím je to jako v té šatně ND. Šetřím každý krok, ale asi to jinak nepůjde. Posílám obrázek:

doplněno 07.03.10 16:59:

Jabraka, vy máte v předsíni všechno uklizeno, já chci taky. Kam mám dát ty boty a kabáty, aby nebyly vidět? PT /stařenka/

Jak na malou předsíň? #2
jolinar*

My máme taky pidi předsíň a 6 dveří včetně domovních. Jsem Vám to vyfotila.

PS: dneska jsme si dovezli pidi psí miminko takže proto ty noviny :)

Jak na malou předsíň? #3
jolinar*

A z druhé strany :)

Jak na malou předsíň? #4
pt®
hodnocení

Jolinar, máte pěknou chodbičku, ale taky maličkou. Já chtěla právě věšet kabáty na tyč na ramínko, ať nemusím běhat vždy do pokoje do skříně a taky trochu kabát vyvětrat. Zatím to tak mám a botník do stropu, ne že by bylo tolik bot, ale máme tam oblečky na doma a na zahradu, tak aby to bylo stále po ruce. Jenže to zabírá dost místa do prostoru. Jo a musím tam mít židli na obouvání, už nemám tu stabilitu a mám strach, že bych spadla. Určitě chci dát vyklápěcí botníky, ale nevím, jak na ty kabáty a kam? Jo a máme taky pejska. Něco, co se mi líbí:

Jak na malou předsíň? #5
kejki

Ten vyklápěcí botník z Ikea je šikovný, mám verzi s dřevěnými dvířky. S kabáty také bojuji, i přes posunutí dveří to prostě nevychází.

jabraka*

S tím vyklápěcím botníkem jsem měl co do činění minulý týden.Je navržen tak,že se musí zakotvit háčkem do zdi.Jinak se, při vyklopení horních dvířek,zatížených škrpály,převrátí.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]