Nejste přihlášen/a.
Kdo mi poradí, jak zařídit malou předsíň: 1,60 x 3,20. Máme v předsíni patery dveře, jedno okno, žádná stěna není celá. Chci tam plastové botníky z Ikea a nevím, jak vyřešit věšení kabátů. Pokud má někdo obrázek, prakticky zařízené malinké předsíně, budu vděčna za nápad. Děkuji, PT /stařenka/
doplněno 07.03.10 08:37:Už jsem mockrát googlovala, ale nic mi moc nepadlo do oka.
Dejavu, to by bylo prima řešení, kdyby jsme bydleli v kapli,
ale máme v předsíni strop jen 2,10, protože ve vyšším prostoru ukládáme sezonní obuv. Tak jsem zase vedle, jako jedle. PT /stařenka/
Řešila jsem stejný problém a nakonec jsem vymyslela krásně modrou plovoucí podlahu (je v prodeji) upevnit na dveře (jsou i zakončovací lišty) a na to věšák na kabáty pro hosty a takové rychlé odložení.
A na jiné dveře výklopné botníky. Nakonec jsem to ale nerealizovala. Zdála se mi ta investice příliš veliká a náročná. Došly mi síly.![]()
Stařo,zkus sem hodit fotičku,hned by se líp přemýšlšo.Je to jako u mne v paneláku,také musím šetřit místem,tak to tu mám v předsíni pěkně nahňahňané.
JABRAKA
Zatím je to jako v té šatně ND. Šetřím každý krok, ale asi to jinak nepůjde. Posílám obrázek:
doplněno 07.03.10 16:59:Jabraka, vy máte v předsíni všechno uklizeno, já chci taky. Kam mám dát ty boty a kabáty, aby nebyly vidět? PT /stařenka/
My máme taky pidi předsíň a 6 dveří včetně domovních. Jsem Vám to vyfotila.
PS: dneska jsme si dovezli pidi psí miminko takže proto ty noviny ![]()
Jolinar, máte pěknou chodbičku, ale taky maličkou. Já chtěla právě věšet kabáty na tyč na ramínko, ať nemusím běhat vždy do pokoje do skříně a taky trochu kabát vyvětrat. Zatím to tak mám a botník do stropu, ne že by bylo tolik bot, ale máme tam oblečky na doma a na zahradu, tak aby to bylo stále po ruce. Jenže to zabírá dost místa do prostoru. Jo a musím tam mít židli na obouvání, už nemám tu stabilitu a mám strach, že bych spadla. Určitě chci dát vyklápěcí botníky, ale nevím, jak na ty kabáty a kam? Jo a máme taky pejska. Něco, co se mi líbí:
Ten vyklápěcí botník z Ikea je šikovný, mám verzi s dřevěnými dvířky. S kabáty také bojuji, i přes posunutí dveří to prostě nevychází.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.