Nejste přihlášen/a.
Kdo mi poradí, jak zařídit malou předsíň: 1,60 x 3,20. Máme v předsíni patery dveře, jedno okno, žádná stěna není celá. Chci tam plastové botníky z Ikea a nevím, jak vyřešit věšení kabátů. Pokud má někdo obrázek, prakticky zařízené malinké předsíně, budu vděčna za nápad. Děkuji, PT /stařenka/
doplněno 07.03.10 08:37:Už jsem mockrát googlovala, ale nic mi moc nepadlo do oka.
Dejavu, to by bylo prima řešení, kdyby jsme bydleli v kapli, ale máme v předsíni strop jen 2,10, protože ve vyšším prostoru ukládáme sezonní obuv. Tak jsem zase vedle, jako jedle. PT /stařenka/
Řešila jsem stejný problém a nakonec jsem vymyslela krásně modrou plovoucí podlahu (je v prodeji) upevnit na dveře (jsou i zakončovací lišty) a na to věšák na kabáty pro hosty a takové rychlé odložení.A na jiné dveře výklopné botníky. Nakonec jsem to ale nerealizovala. Zdála se mi ta investice příliš veliká a náročná. Došly mi síly.
Stařo,zkus sem hodit fotičku,hned by se líp přemýšlšo.Je to jako u mne v paneláku,také musím šetřit místem,tak to tu mám v předsíni pěkně nahňahňané.
JABRAKA
Zatím je to jako v té šatně ND. Šetřím každý krok, ale asi to jinak nepůjde. Posílám obrázek:
doplněno 07.03.10 16:59:Jabraka, vy máte v předsíni všechno uklizeno, já chci taky. Kam mám dát ty boty a kabáty, aby nebyly vidět? PT /stařenka/
My máme taky pidi předsíň a 6 dveří včetně domovních. Jsem Vám to vyfotila.
PS: dneska jsme si dovezli pidi psí miminko takže proto ty noviny
Jolinar, máte pěknou chodbičku, ale taky maličkou. Já chtěla právě věšet kabáty na tyč na ramínko, ať nemusím běhat vždy do pokoje do skříně a taky trochu kabát vyvětrat. Zatím to tak mám a botník do stropu, ne že by bylo tolik bot, ale máme tam oblečky na doma a na zahradu, tak aby to bylo stále po ruce. Jenže to zabírá dost místa do prostoru. Jo a musím tam mít židli na obouvání, už nemám tu stabilitu a mám strach, že bych spadla. Určitě chci dát vyklápěcí botníky, ale nevím, jak na ty kabáty a kam? Jo a máme taky pejska. Něco, co se mi líbí:
Ten vyklápěcí botník z Ikea je šikovný, mám verzi s dřevěnými dvířky. S kabáty také bojuji, i přes posunutí dveří to prostě nevychází.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.