Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna pružiny ve spojce křovinořezu

Od: tomik® odpovědí: 4 změna:

praskla mi pružina v křovinořezu z tohoto důvodu jsem si ve autorizovaném servisu koupil novou ... naivně jsem sis myslel, že na výměně pružiny nic není ... při výměně mi nešla pružina napnout a nevím kde je problém...když jsem ji zkusil napnout tak jsem čekal že buď rupne pružina nebo ty čelisti viz.foto. může někdo poradit ... je v tom nějakej fígl ...kontroloval jsem délku původní a nové pružiny souhlasí...může někdo poradit díky?

Výměna pružiny ve spojce křovinořezu
Výměna pružiny ve spojce křovinořezu #2
Výměna pružiny ve spojce křovinořezu #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Vyndejte spojku vyšroubováním šroubů, nasaďte pružinu, ve svěráku spojku "sestavíte" a našroubujete zpět... Bývají tam podložky, mezi spojkou a tělesem křovinořezu...pozor na ně...jak jednoduché, milý Watsone
hodnocení

to složení ve svěráku je myšleno jak? ta rozteč podle mě je furt stejná i když to upnu ve svěráku...ptám se protože ta pružina je fakt tuhá!

Po vyndání šroubů lze díly spojky posunout vůči sobě a vložit pružinu, následně ve svěráku "posunete" do správné polohy... zaskočí to do sebe...

spu
hodnocení

1x

Nic nešrubujte.

Stačí do očka pružiny vrazit šroubovák,šprajcnout ho o šroub a pružinu natáhnout .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]