Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem si sadu hrnců Tescoma Praktik/Praktica a 1x jsem na nich vařil a ze dna se odlouply kousky nerezu, nemáte s tím někdo zkušenost? Byl jsem z toho celkem nemile překvapený. Vaření: indukční deska, mytí: myčka. Oboje píšou, že je vhodné. Rodiče na stejné sadě vaří už několik let a neměli problém.
Hrnce balím a posílám na reklamaci. Nesetkal se s tim už někdo? Volal jsem i známému co prodává elektrospotřebiče a říkal, že spotřebiče s tím nemají nic společného, že to musí být nekvalitní hrnce. Tak nevim na čem budu vařit
Osobně mám špatnou zkušenost s teflonovou pánví Tescoma Maxima 2000. Vlastně špatnou ... jak se to vezme... cca po 2 letech používání se nám již 3x stalo, že ze dna se odlouply šupinky teflonu. Ihned jsme se rozčarovaně dožadovali vysvětlení a reklamace a kupodivu OKAMŽITĚ - bez zák. doby 30 dnů - nám byla pánev vyměněna (už 3x). Prý byly při výrobě několika stovek pánví použity nestandardní technologie. Takže teď s nadsázkou říkám, že co dva roky, píšu do Modletic, jestli by nám vyměnili pánev. Nicméně jednání ze strany Tescomy naprosto perfektní a ukázkové!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.