Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Mám prosím dotaz. Zahrnuje práce instalatéra i bourání a odpojení vany při výměně rozvodů v koupelně? Instalatér mi sdělil ,že bourat vanu nebude./ vana je klasicky zazděná/.
Do náplně práce instalatéra to asi nepatří, ale není ivstalatér, jako instalatér.
Už je to tedy hezkých pár let. Tehdy jsem sehnal pana Instalatéra, který vyměnil 8 zazděných stoupaček v domě ze 30 let a když skončil, nikdo by skoro nepoznal, že se v bytech něco dělalo (muselo se akorát vymalovat). Dokonce sehnal i pár "retro" kachlíků, které se v té době už řadu let nevyráběly. Dokázal dokonce vybourat starý litinový sifon z podlahy pod obezděnou vanou, aniž by tu vanu demontoval (instalatéři OPBH kdysi neřešili, novou vanu připojovali přes další sifon a ten starý nechávali v podlaze). Při práci jsem ho tenkrát neviděl, dodnes nevím, jak to udělal. Kontakt na něj stále mám, ale dneska je problém ho přemluvit - má tolik práce, že další objednávky nepřijímá.
A také jsem poznal jednoho, který sice vyboural díru kolem odpadní roury, starou olověnou rouru omotal jakousi páskou a odešel. Že by vybouranou suť aspoň smetl na hromádku ho ani nenapadlo.
Zkrátka - když 2 dělají totéž, zdaleka to nemusí být totéž.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.