Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Expřítelkyně u mě bydlí, nová o ní neví

Od: 123456789 odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

potřeboval bych se poradit o mé aktuální životní situaci, případně znát i názor někoho jiného. Aktuálně mi je 27 let, s minulou přítelkyní jsem byl 4,5 roku. Z toho 1,5 roku bydlela u mě. Poslední dobou to poměrně skřípadlo, nebylo to už ono. Vzájemně jsme se domluvili, že se rozejdeme, ale dále budeme spolu bydlet, než si najde své bydlení. Je tomu tak už 3 měsíce, oběma to vyhovuje (poloviční nájem, chod domácnosti, atd...). Posledních 14 dní se scházím s jinou dívkou, docela si rozumíme, ale mám strach jak bude reagovat, až se dozví, že u mě bydlí stále bývalá, natož, že spíme pořád v jesné posteli. Děkuji za odpovědi.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kare
hodnocení

24x
Kupte si větší postel. Ať se tam vejdete všichni. Náklady na bydlení pak budou ještě menší. *smich*

asd1
hodnocení

9x

Třeba ta slečna taky bydlí se svým ex a spí s nim v jedný posteli, pak by jí to vadit nemuselo *smich*

Ovšem tazateli taky ne.

hodnocení

5x

To se bojíš dost oprávněně... Až to zjistí, tak Tě nejspíš praští po hlavě tím co zrovna bude po ruce a nejspíš Tě rovnou pošle do háje. Hodně mírná povaha by mohla ještě dát ultimátum.

Jestli chceš mít novou přítelkyni, tak tu starou musíš co nejdříve vypakovat. Nebo pokud chceš dodržet dohodu, tak tu novou hledat, až budeš opravdu sám.

hodnocení

2x
Počítám že bude jako každá ženska vyvádět jak se to doví
Takže vem ji na večeři a v klidu si sní popovídej o svý ex a prostě jí řekni jak to momentálně je
Furt to bude lepší když to bude vědět než když se to někde sama doví
A počítej stim že asi bude chtít aby ste to společný bydlení rozpustili a já se jí ani divit nebudu
joudic*
to fakt ne, zena tohle nikdy nepochopi, takovych je minimum

hodnocení

1x
Až jí budeš vysvětlovat, že spíte v jedné posteli, můžeš jí k tomu nalistovat na seznamu nějaký článek "proč máme rádi sex s ex". Novou lásku určitě náramně potěší že to je "úplně normální ".
Teda nic ve zlým.. spolubydlení s ex bych ještě pochopil ale jednu postel?

No co... od té doby co se rozešli, tak jim to v posteli zase klape... *smich*

hodnocení

0x

Dobrý den. Buďte upřímný a řekněte jí jak se věci mají. Vadit jí to možná bude, ale pochopit se to dá, že se s ex dělíte o poplatky a nevyhodil jste jí na ulici. To, že spíte v jedné posteli s ex by vadilo každé ženě..Teď když máte novou známost, si uděláte v životě alespoň lepší pořádek co nejdříve.

joudic*
hodnocení

0x
no to nerozchodi no, ale taky jsme tak bydleli a dokonce spali nazi jako cely vztah, musel jsem ji pak rict at uz se odstehuje, to bylo neprijemne ji vyhazovat.
Zatim se jen vidate, 14 dni jeste nic neni, spis bych to rekl te ex, ze se vidate s nekym, a ze to bude potreba uz resit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]