Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřeboval bych se poradit o mé aktuální životní situaci, případně znát i názor někoho jiného. Aktuálně mi je 27 let, s minulou přítelkyní jsem byl 4,5 roku. Z toho 1,5 roku bydlela u mě. Poslední dobou to poměrně skřípadlo, nebylo to už ono. Vzájemně jsme se domluvili, že se rozejdeme, ale dále budeme spolu bydlet, než si najde své bydlení. Je tomu tak už 3 měsíce, oběma to vyhovuje (poloviční nájem, chod domácnosti, atd...). Posledních 14 dní se scházím s jinou dívkou, docela si rozumíme, ale mám strach jak bude reagovat, až se dozví, že u mě bydlí stále bývalá, natož, že spíme pořád v jesné posteli. Děkuji za odpovědi.
To se bojíš dost oprávněně... Až to zjistí, tak Tě nejspíš praští po hlavě tím co zrovna bude po ruce a nejspíš Tě rovnou pošle do háje. Hodně mírná povaha by mohla ještě dát ultimátum.
Jestli chceš mít novou přítelkyni, tak tu starou musíš co nejdříve vypakovat. Nebo pokud chceš dodržet dohodu, tak tu novou hledat, až budeš opravdu sám.
Dobrý den. Buďte upřímný a řekněte jí jak se věci mají. Vadit jí to možná bude, ale pochopit se to dá, že se s ex dělíte o poplatky a nevyhodil jste jí na ulici. To, že spíte v jedné posteli s ex by vadilo každé ženě..Teď když máte novou známost, si uděláte v životě alespoň lepší pořádek co nejdříve.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.