Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se zeptat zkušených uživatelů "chytrých" hrnců - zakoupila jsem si Delimano 18v1, teda ještě ho nemám doma, ale z toho návodu, který jsem našla na netu (a který i nejspíš bude takto přiložen i k přístroji) nejsem zrovna nadšená a ani moudrá - a chci podotknout, že toto je můj úplně první "chytrý" hrnec - asi u cca 8 funkcí je napsáno u receptů, že zavřít víko a pak způstit program ale někde je, dát tam ingredience a spustit program, ale není tam, že bych to měla zavřít - např. u funkce SAUTE (což je rychlé opečení) nebo třeba i u BAKE (pečení), SOUP (polévka) a FRY (smažení)...Ale nepřipadá mi, že třeba u pečení nebo i těch jiných funkcí bych to víko nemusela zavírat, ale třeba se pletu, jenže v tom návodu, který mi připadá, že není určen pro úplné začátečníky, to zkrátka není definováno.
Pak se chci zeptat, je tam třeba napsáno - dám příklad - 1 Polévka - Začátek odpočítávání : Po spuštění programu - Výchozí doba přípravy : 1 hod. - Nastavitelná doba přípravy : 1-4hod. - Interval : 10 min. (Co je ten interval? Jako že se mohu podívat dovnitř každých 10 min.) I když zrovínka u polévky také nepíšou, že mám mít víko zavřené. Vím, asi jsem divná, ale nemám s tím absolutně žádné zkušenosti a ty návody nejsou až tak pro mne "uchopitelné" a nerada bych hrnec použila jednou a pak ho musela vracet .
Děkuji všem za rady.
Co myslíte? Budu kupovat nové auto a nejsem si jistý , jestli mám jezdit s otevřeným kufrem, protože to tam v návodu není nikde napsané. Nerad bych přišel o záruku.
Vařit se dá obecně s pokličkou i bez, to ví každá blondýna . A pokud to není v návodu definováno, tak na tom nezáleží
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.