Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz ohledně realizace vertikální zahrady a to jak jste s ní spokojeni a na koho dáte doporučení? Již delší dobu se rozhodujeme zda je vertikální zahrada dobré řešení. Moc děkuji za Vaše zkušenosti a názory.
Vše záleží na výběru stanoviště, výběru rostlin , půdě a vhodné zálivce. Takže když k tomu nepůjde světlo, dáte špatnou půdu plnou škůdců ( dost často všechny substráty v igelitu), na 14 dní odjedete na dovolenou bez následné péče, sotva to udržíte při životě. Takové jsou moje zkušernosti. Mám to na lodžii a na 90%mi nejde slunce, na to na co mi jde slunce zase rychle vysychá a škůdci vždy vše navíc ožerou.
Dobrý den, já mám velice dobré zkušenosti s vertikální zahradou. Velice nám oživila náš rodinný dům, jeho tmavý nevyužitý kout. Stěna nyní vypadá velice luxusně a máme ji i krásně osvětlenou.
Relizaci vertikální zahrady nám provedla firma Graseko a naprostá spokojenost a to od úvodního rozhovoru, až po zakončení.
Přeji, ať jste s vertikální zahradou spokojeni, aspoň tak jako já.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.