Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím omítnout obezděné WC?

Od: obezdeni odpovědí: 6 změna:

Prosím o radu

zedník obezdil wc - pravděpodobně ytongem nebo ekvivalentem, ale obkladač mi sdělil že se to musí omítnout a dát tam perlinku. Chci se jen zeptat co přesně mám koupit na tohle omítnutí. S perlinkou mám zkušenosti z fasády.

Reálný stav - viz foto

Čím omítnout obezděné WC?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Sežeňte si takového obkladače, který je šikovnější a nebude si vymýšlet. Stačí lepící tmel nanést jak na podklad, tak na obklad a je vymalováno.

hodnocení

3x
Stojí ten obkladac za něco? Většina jich totiž chce že si podklad vyrovná sama. A ten zedník co to vyzdi na dlažbu...no jinak lepidlo a perlinka, pravý uhel by tam měl být tak jen natáhnout.
krtek6

asi tak...

hodnocení

1x
Napenetrovat, flexilepidlo, perlinku. Tak jak na fasade. Vyrobce Geberit tu perlinku v navodu pro montaz vyzaduje. Navod byl pribalen u modulu wc.

joudic*
hodnocení

0x
jakekoli 5kg stavebni lepidlo a perlinka, to same jako ta fasada

hodnocení

0x

Pokud je vše v rovině, pak pouze oškrábat spoje, napenetrovat a flexi lepidlem přímo obklad. Perlinka je nesmysl. V případě velké nerovnosti po napenetrování natáhnout vrstvu flexi lepidla do roviny a po zatvrdnutí obklad.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]