Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , přivrtal jsem ke zdi skříň , dole u zdi je samozřejmě lišta. Chci se zeptat jestli mám šrouby nahoře utáhnout úplně čímž bude skříň nahoře nakloněna ke zdi a dole jí mám vypodložit nebo mám mít šrouby trochu povolené aby se tam vytvořila aspoň nějaká mezera od zdi jako ve spodní části. Děkuji za odpověď.
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
ergersd
Já ty šrouby ani nevypodkládám. Protože kolikrát je za skříní mezera i 2 cm. Prostě utáhnu jen tak, aby byla skříň rovně. Samozřejmě kupuju dost dlouhé šrouby, aby vyplnily hmoždinku až na doraz. Stejně ta skříň, když je plná věcí, stojí sama o sobě, šrouby tam jsou jen pro jistotu, kdyby se třeba nějaké dítě pověsilo za dveře apod.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]