Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřeboval bych radu, zda je možné zamezit odkapavání vody mezi roháčkem a přívodem teplé vody ve zdi. Koupil jsem si nový roháček a těsnící vlákno Tangit Uni Lock. Těsnící vlákno jsem namotal na závit roháčku a zašrouboval do zdi. I po utažení trochu odkapává voda. Když jsem stejný postup aplikoval u přívodu studené vody, tak žádná voda neodkapává. Byl by někdo schopný mi poradit v čem by mohl být problém?
Děkuji předem Jirka
Děkuji oběma za rady,
zkusil jsem to vymontovat a místo těsnícího vlákna dát tu těsnící pásku, co byla přibalena u roháčku (je trochu širší). Trochu mě jen překvapilo, že i s těsnící páskou to šlo lehce rukou došroubovat až na maximum a kleště nebyly potřeba. Nicméně po tom, co jsem pustil vodu, to nekape. Uvidíme, zítra, pozítří ... snad opraveno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.