Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Mám turbo kotel,v bytě 2+1 a chtěl jsem okouření přez zeď cca 60cm od venkovní zdi.ale bylo mi zděleno že to není možné protože nade mnou je nová půdní nástavba.Že budu muset udělat komín od kotle taky venkem ale až na vrchol střechy což je asi 10m.A jelikož je to venkem že to bude kondenzovat tak to chce nějaké speciální komínek v hodnotě cca 20 000,-.Nevíte jak to udělat jinak?Nebo alespoň nějak ušetřit na tomto komínku?Protože s tímto sem opravdu nepočítal.
Děkuji Všem za odpověď
Přeji pěkný den
pokud se nemejlim tak turbokotel je na lyn ale bohuzel musite udelat kominek venkem a zaizolav ho i pres to podle meho to bude kondenzovat tak by mel byt vypsutny ventil nebo tak neco aby kondenzat vam nestykal do kotle ale mohl ste ho po nejakym case vylit
doplněno 05.03.10 15:34:tyto fotky jsou kousek od vasi reality dole je hadicka na kondenzat aby nestykal do kotle a je to niz to musite i vy udelat a jeste si muzete udelat kominek s izolaci a jeste z venku udelat jeden plast treba z nerezu podle z jakeho materialu to budte delat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.