Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlučnost hydraulického lisu

Od: juelen odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,soused si do garáže,kde bude mít předpokládám v létě otevřená vrata pořizuje lis na ohýbání nerez plechů. Lis je to už větší odhaduji váhu na 15 tun. Cca... dělá hydraulický lis nějaký velký hluk,nebo jen spíš takové slabší hučení a občas zasyčení. Nase zahrada vzdálená asi 20 metrů,bude to slyšet?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kdybyste napsal 200metrů vzdálená přes frekventovanou silnici - tak bych napsal ,,možná nebude´´. Ale 20metrů *smich*

Na hydraulickém lisu jsem kdysi dělal na brigádě - nebyl to žádný kolos, lisoval hliníkové tašky na střechu a bez klapek na uších jsem to nedával.

Koneckonců posuďte sám - tenhle lis sice lisuje dřevo, ale nehlučnější na lisu je hydraulické zubové čerpadlo, které je stejné, ostatně i ty rázy v hydraulice jsou zhruba stejně hlučné

hodnocení

0x
Napište výrobce lisu, budem vědět víc. Třeba Amada ohraňovaci lis je tichý, jiné moc ne.

ja1
hodnocení

0x

V práci máme ohraňovací lis a je to zvuk takový::

juelen
hodnocení

Tak to je skoro úplně to samé jako ta druha mašina ten ohraňovaci lis Fermat tak neco velmi i velikostně podobného,to mi moc hlučné nepřijde ,cemu by jste to asi přirovnal, nějakému starému vysavači?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]