Ahojte lidičky, mám podobný problém, jako měl aloisb z roku 2010, a to jakási nedomykavost, zdůrazňuji NOVÉHO! napouštěcího ventilu do nádobky WC. Při naplnění nádobky je slyšet neustálé, sice výrazně slabší, ale bohužel kontinuální protékání vody do nádobky. Máte s tím někdo zkušenost v čem může být problém? Předem moc děkuji za rady
Zkusit plovák jemné zdvihnout s naplněnou nádobou. Pokud přestane téct voda, plovak víc potopit. Pokud protéká u těsnění vypouštění není dostatečně utaženo.
mareks
Bohužel nepomáhá žádný pohyb plovákem, tedy ani nahoru ani dolů. Chtěl jsem se tímto zbavit stejného, ale ne tak markantního problému u starého ventilu, který jsem se naivně snažil vyčistit pomocí kys. citronové kvůli zanesení železitými usazeninami (očista proběhla v pořádku, nicméně bez kýženého efektu), ale problém to nevyřešilo, jen mě to stálo další prachy za nový ventil, který se chová úplně stejně jako ten původní. Měl jsem podezření na nevhodný tlak v řádu, ale to je nesmysl. A teď babo raď
Máš li podezření na vysoký tlak v řádu, můžeš přiškrtit roháček na přívodu ale jak píšeš asi to bude hloupost tyhle věci by měly být dimenzované na nějakých 6 atmosfér tlaku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.