Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
rekonstruuji byt, kde jsem si již postavil nové zděné jádro. V dalších místnostech jsem oškrábal původní omítky a připravil rozvody elektřiny. Teď chci začít natahovat stěny do lepidla. Před tím chci ale nanést penetraci.
Zajímá mě jestli musím nanést penetraci a po jejím zaschnutí ihned nanášet lepidlo nebo zda je možné po penetrování zhruba týden počkat.
Jde mi o to z toho důvodu, že odjíždím na dovolenou a nestihnu vše najednou. Proto bych před odjezdem penetroval a po návratu nenesl lepidlo.
A druhá otázka. Mohu na ytong i panel použít stejnou hloubkovou penetraci?
rekonstruuji byt, kde jsem si již postavil nové zděné jádro. V dalších místnostech jsem oškrábal původní omítky a připravil rozvody elektřiny. Teď chci začít natahovat stěny do lepidla. Před tím chci ale nanést penetraci.
Zajímá mě jestli musím nanést penetraci a po jejím zaschnutí ihned nanášet lepidlo nebo zda je možné po penetrování zhruba týden počkat.
Jde mi o to z toho důvodu, že odjíždím na dovolenou a nestihnu vše najednou. Proto bych před odjezdem penetroval a po návratu nenesl lepidlo.
A druhá otázka. Mohu na ytong i panel použít stejnou hloubkovou penetraci?
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
3x
Penetraci možná na panel a pak štuk. Jinak je zbytečná.
Omítky jsou oklepaný až na cihlu?
Když je to až na panel, pak penetrovat Duvilax BD20 -lze i na jádro z pórobetonu. Natahovat lepidlo na panel je zbytečnost,
jabraka*
1x
Tím,že panel napenetruješ,vznikne na velice pevném podkladu méně pevná vrstva.Ta pak bude držet pevnější štuk?Penetrace se používá k zpevnění nepevných povrchů.To snad panel není! Panelový byt může být krásný a užitný i bez nákladných přestaveb,.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]