Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, inspiroval mě dotaz na nepasující víčka. Mě by zajimalo, zda máte nějakou vychytávku na neporušené otvírání všech druhů víček. Prozradíte? Děkuji ID
Přesně... vsunout špičku, lehce zapáčit, aby pod víčko vnikl vzduch a zrušil se podtlak... Když to člověk dělá opatrně, lze víčka používat opakovaně.
Přecházím na šroubovací neboť mi nová víčka taktéž nepasují. Ty otvíráte jak? Silou to nezvládnu jen otočit.
Jejda to jsem truhlík, nepochopila jsem .Měla jsem dojem, že nůž rádci používají jen na Omnia víčka. Třeba nám svou odpověď upřesní.
Id,ani ja nekdy nedokazu otocit vickem a to jsem velky kluk,ale starsi.Tezko to upresnit,proste vicko lehce otevrete,pokud zrusite podtlak ve sklenici.Delam to take kulatym nozem tak,ze vicko mezi zavity viditelnymi na sklenici opatrne pacenim prohnu,aby se dovnitr dostal vzduch.Opatrne vyzkousejte,prijdete na to!
Na víčka Omnia mám takový otvírač, kousek placatého kovu, na jedné straně vykrojené, přiložím k víčku a trochu páčím. Sklenici se šroubovacím držím obouruč vodorovně a klepnu víčkem o pracovní desku u linky, kam jsem předem položila složenou utěrku. Někdy musím bouchnout ještě jednou o trochu víc.
Uder loktem do stredu vicka. Krasne se rovnomerne odchlipne. Ale funguje to pouze na ty vetsi prumery. Na mensi pacit cim je zrovna po ruce.
joudic - no jo, ale zřejmě jste špatně četl dotaz - "zda máte nějakou vychytávku na neporušené otvírání".
To ve Všem případě tedy fakt není .
denny276, jak kdybych to psala já. Jen nemám starej desetník, ale padoš . Šroubovací taky ťuknu, nikdy se mi nestalo, že bych flašku neotevřela.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.