Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plastová okna Kroměříž

Od: lleennaa* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

poraďte mi prosím nějakou firmu, ve Zlínském kraji (Kroměříž), se kterou máte dobré zkušenosti, nejen související s cenou, ale hlavně s kvalitou a jednáním v případě reklamace. Nejdříve jsme uvažovali o eurojordánu, ale reference nic moc.

Děkuji všem za odpovědi :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Nejlepší by bylo,zjistit si kvalitu oken ze spokojenosti těch zákazníků,kteří mají okna delší dobu namontována a jsou spokojeni.Některé věhlasné firmy namontovaly okna a zákazníci teď v této zimě pláčou,jak se jim okna rosí.Správná ona ani v největší zimě nesmí rosit.

JABRAKA

ivulle*
hodnocení

0x

Dobrý den firma cowd je levna a spolehlivá mam od nich okna a ještě jsem odstala slevu

hodnocení

0x

Já bych dodal asi toto.Ani tak nezáleží na firmě jakou si vyberete,ale záleží na dělnících,kteří u vás tu práci odvedou.Nechal jsem si před rokem vyměnit plastová okna ve svém domě,kromě sklepních.Vybral jsem si firmu Kolomazník.Dělali to podle plánu 3 dny,chlapi to byli starší a zkušení a byl jsem s jejich prací moc spokojen.Letos jsem se rozhodl vyměnit zbylá sklepní okna u stejné firmy.Bylo to před 14 dny.To jsem se vytrestal! Přijeli 2 mladí kloučci,strašně byli chytří jak se má všechno dělat,ale když došlo na práci,zjistil jsem,že jsou lenošní a neumí to.Měli to stihnout za jedem den.Nestihli.Druhý den přijel jenom jeden z nich,ten druhý zázračně onemocněl.Nebylo to dodělané ani ten druhý den.Technik,který mi dojednal zakázku,mi nebral telefon,na sms taky nereagoval.Nakonec minulý týden v pátek dorazil jiný pracovník,ve spěchu vše dodělal a výsledek? Dva venkovní parapety jsou blbě spádované,dozdívka je křivá hned na první pohled.Firmu jsem hned kontaktoval,aby mi to přišli opravit,prý,že to dají do pořádku,ale zatím nevím kdy.Na podzim chci ještě vyměnit vchodové dveře(pokud budu na ně mít).Nevím komu tu zakázku zadám,ale Kolomazníkům už ani náhodou.Víte,dnes se v takových to firmách střídá kde kdo,praxi nemají žádnou,nebo málo a myslí si,že živnostenský list z nich udělal odborníky.Omyl.Jedno Vám povím,ať si už vyberete kohokoliv,hlavně ať máte kliku na dobré řemeslníky.

lleennaa*
hodnocení

Taková odpověď potěší :)

Zatím váhám mezi Svět oken a Okna - Daniels plast.

S těmi asi nikdo zkušenost nemá...*nevi*

lleennaa*
hodnocení

Jsem to prostudovala a nevím čemu dát přednost. Nabízejí mi dvojskla 5- komorové, zn. salamander, německá výroba (okna daniels plast), kování winkhaus autopilot.

Nebo svět oken: kování roto-nt, 6-ti komorová za cenu 5-ti komorových, dvojskla...

už vážně nevím...*nevi*

hodnocení

0x

Slovaktual Kroměříž, dobré jednání, domluva o skontu, sleva na dopravu (100km)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]