Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký vinyl, lepený nebo click?

Od: issis odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, jaká vinylová podlaha já lepší a výhodnější? Lepená nebo na click? Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

podle plochy a složitosti, podle chuti, podle přání manželky... každý jinak vybere

doplněno 22.08.21 10:29:

stylu chalupy sluší dřevěná podlaha..

na pěkný čtverec stačí lino

na složité půdorysné obrazce je dobré lepit po kouscích

jakkoliv poradíme, uděláte podle svého (buď podle ceny nebo podle vlastních schopností, případně vám to bude dělat nějaký živnostník a ukecá vás do "lepšího")

issis
hodnocení

Ano,tak jak,?jakou?, jedná se o starší dům- styl chalupy.
issis
hodnocení

Díky,tak nějak jsem to potřebovala vědět.

krtek6
hodnocení

0x

lepenou lehce neopravíš...click je rozebiratelná

to je věc diskuse - jakákoliv oprava po roce a víc je vidět - barva vybledne.

krtek6

a proč by měla plouvočka vyblednout...co to je za kravinu :) to jsem ještě neslyšel

je to praxe - ne kravina. Mám uschované kousky pro případnou opravu a za 7let jsem chtěl kousek vyměnit - nemohl jsem, protože to mělo odstín výrazně tmavší - člověk si prostě neuvědomí, že to po létech vybledne, pokud nemá původní kus...

A to byla téměř nejdražší možná vyrianta v danou dobu - žádný šmejd.

honzin*
hodnocení

0x
Lepený click. Máme 3 roky v novostavbě a jsme maximálně spokojeni. Vím, že mnozí si budou jistě ťukat na čelo.
jabraka*

Nalepený je lepší,protože nepodléhá dilataci.JB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]