Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plánek elektroinstalace k revizi?

Od: davidka odpovědí: 5 změna:

Prosím o informaci, dokončuji stavbu řadovky 5+1 104m2.

Jakmile elektrikář dodělá instalaci, chci si pozvat revizáka na kontrolu a pak hned připojit na ČEZ.

Bude revizák chtít nějaký plánek elektroinstalace?

Elektrikář na samém začátku (ještě při hrubé stavbě), po mě chtěl ať si vytisknu plánek obou podlaží domu a zakreslím si kde chci zásuvky a vypínače.

Pochybuji že si dělal nějaký plánek.

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kadylo
hodnocení

0x

Pokud to bude "Pan Revizák" a ne naháněč peněz do vlastní kapsy za každou cenu, tak bude chtít projekt elektro.

A písemné prohlášení elektromontážní firmy, že je elektroinstalace provedena podle projektu. Bez toho tě odmítne.

hodnocení

0x

Revizák bez plánku elektroinstalace nic neschválí. A nejde o to kde jsou zásuvky, ale jak a kam vedou.

hodnocení

0x
Jeste se mi nestalo, ze by revizak vyzadoval projektovou dokumentaci. Stacilo zaznaceni zasuvek a vypinacu ve stavebnin projektu. Vse ostatni zkontroloval a promeril na miste.

hodnocení

0x
Ano, potřeboval jsem revizi na 10 let starou instalaci a chtěl po mně alespoň blokové schéma rozvaděče a zakreslení zásuvek, světel a vypínačů do půdorysu s informacemi, ke kterému obvodu náleží.
Tím neříkám, že se to nemůže lišit, tohle sice bylo přes známého, ale i přesto důkladně a se vším všudy.

milanb
hodnocení

0x

Správně podle zákona: projekt elektro musí být součástí revize plus ještě protokol o určení vnějších vlivu, v případě, ze není součástí projektu. Plus ještě od firmy prohlášení o shodě od všech výrobku, které firma při instalaci použila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]