Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
Poradíte mi prosím s napojením krbových kamen na komín.
Situace je taková že mám komín schiedel 200 mm ,doma mi vykukuje ze zdi 45° krbové napojení ( Y kus schiedel ) asi 230 cm nad podlahou.
Krbové kamna mají průměr 150 mm a vysoké jsou 1 m.Jakým nejlepším způsobem to napojit jako redukce kolena atd.
Děkuji Vám za nápady.
Ještě jsem zapoměl na mou myšlenku ,lze to napojit ve 150 ce a těch 5 cm mezeru ve 200 ce docpat něčím?
Ještě jsem zapoměl na mou myšlenku ,lze to napojit ve 150 ce a těch 5 cm mezeru ve 200 ce docpat něčím?
Samozřejmě se po obvodu trubky vloží čedičový vata 2,5cm, nebo těsnící provazec. Nikdy nemůžete udělat kovovou redukci 150/200mm. Praskne sopouch.
Děkuji,
Ještě se zeptám kde se dá sehnat taková vata a jestli se to tak dělá nebo na to nejsou nějaké redukce?
Mě to tak napadlo protože by to byl nejjednoduší způsob a i nejlevnější
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.