Uvazoval jsem o zdici malte protoze je nejlevnejsi.muze byt takova?
krtek6
Ne...tohle se používá když chcete zdít...je to tam napsaný...tohle se dává mezi cihle...vy potřebujete jádrovou omítku..protože chcete omítat..či na cihle... takže koupit tohle obi.cz/...
Je potreba odstranit starou omitku,protoze at delam co delam tak to jde hodne spatne. I presto ze mam elektricke kladivo tak se mu vubec nechce.a kdyz uz jo tak trham cihly
krtek6
tak když to drží a není to zvětralé tak na co to bourat?
Zase se budu opičit po Krtkovi, když to drží, tak to tam nechte. Sundejte to co se drolí a nedrží. Vylepte nerovnosti polyšem a přelepte to deskou vcelku.
Koupil jsem omitku jak jste rikali a najebal jsem se s ni jak nikdy Spary co sli lechce prstem oskrabat jsou i 5 cm hluboke. Neni nejake jine reseni? doplněno 20.08.21 15:12: Nikdy jsem to nedelal takze dostat omitku mezi spary byla fuska.vyhladit zaroven se starou omitkou uz je hracka. Uz lepim polys
No je to polys 30mm,a uvazuji jeste o jedne vrtve. Ted otazka co dal,jestli vyhloubit diru a dat nopovku a drenazni trubku a nebo jeste dat pod ten polys dalsi vrstvu.necham se poradit od zkusenejsich
Proto se ptam pane milane Kazda rada dobra...je pravda ze mam podlahy neco malo pres metr nad terenem. Rikate ze neni potreba nopovka ani drenazni trubka?
Jinak jsem zjistil ze zakladova deska konci 400mm pod urovni terenenu.zaklady jsou asi 200mm vysoke a pod nema uz je jen nahazeny mix co se droli...staci v te urovni drenazni trubka?
Ono, také základová deska bude nejspíš podkladní beton, o základových pasech pán nemá ani tušení. Když nevíte, jak je barák založený, přenechte to jiným odborníkům.To se pak těžko radí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.