Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamerový systém (4ks IP kamer + DVR)

Od: balcikd odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

můžete mi prosím doporučit DVR + příslušný kabel k níže uvedenému produktu, který mám v plánu si objednat v množství 2 ks + 2ks pro zabezpečení domácnosti a zahrady?

Část kabelů půjde venku, čast uvnitř, proto bych radši volil venkovní jak venku, tak uvnitř. Nejsem si ale jistý kategorií - cat5 nebo cat6? Lze na 1 kabel napojit případně 2 ks stejných IP kamer nebo ke každé je lepší natáhnout samostatný kabel?

alza.cz/...

alza.cz/...

Děkuji za rady a postřehy.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kami123
hodnocení

0x

kabel ke každé zvlášť.

ukládat by mělo jít na cloud.

Cat5 by měl stačit. Cat6 samozřemě bude fungovat také.

koupil bych nejdříve jednu, zvážil i příplatek na pozdější vrácení, vyzkoušel ji a při spokojenosti s funkčností pak koupil další.

riva
hodnocení

0x

A není jednodušší si koupit celý set, u kterého vše potřebné už je? Namátkou třeba z Polska to máte za pár dnů doma: aliexpress.com/...

jirib
hodnocení

0x
Na dvě na jeden kabel potřebujete buď switsch a nebo externí napájení...
Jde o to,jak to budete finálně řešit,zda půjde jeden kabel k jedné kameře,tam rozbočíte napájení,osadíte switsch a pošlete kabel dál...
Ten kdo bude ten rozvod a konektory dělat,vám jistě poradí...

balcikd
hodnocení

0x
Preferuji nákup v ČR.
Myšlenka zkusit jednu a pak dokoupit další je dobrá, když si nejsem jistý.
Můžete mě poradit ještě DVR?
Chtěl bych mít výstup z kamer +- 2K. Full HD je pro mé potřeby málo.
jirib
Full HD je 2k...
1920x1080...
balcikd
Pravda, moje chyba. Potřebuji min Full HD, ale radši bych aby DVR utahl jednu kameru s ještě vyšším rozlišením. Třeba i 4k. Tudíž např DVR pro 1x 4k kameru a 3x full HD.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]