Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám olejový kompresor HECHT 2026. Jaký olej do něho mohu dát? Mohu tam nalít olej do auta 10W40? Nebo tam musí příjít pouze kompresorový olej. Návod jsem bohužel ztratil,. A jak často se vyměňuje olej? Díky...
Ten kompresor je běžná Čína, mám stejný, jen s nálepkami Einhel . Co se týče oleje - patří tam kompresorový olej, měním jej jednou ročně, i když kompresor toho moc nenaběhá - jen hobby využití.
Co se týče motorového olejeten je kvalitnější, dá se použít také - ale není k tomu důvod, protože ten kompresorový je levnější. -
Doma mám SAE 5W30 olej do zahradního traktůrku a do sekačky a pak mám 10W40 do auta. Kompresorový nemám.
Ten 5W30 se mi tam dávat nechce, protože ho mám určený na zahradní techniku, (mám ho málo) ale 10W40 mám vždy nadbytek, tak tam chci dát tento. Jen jsem nevěděl, zda tomu neublížím. Dám tam tedy 10W40.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.