Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny a prosím o radu. Koupila jsem nerezový dřez. Proti odrazu vody ode dna je zespodu přilepena podložka. Jenže je samolepící a stále se odlepuje, voda pak stříká ven. Čím přilepit, aby vydržela na dřezu.
Do dřezu lze položit síťku z plastu,která dopadající vodu z baterie rozptýlí.Zachytí i případné křehké nádobí,které by do dřezu dopadlo. Ochranná podložka/...
JABRAKA
Z duše nenávidím cokoliv v dřezu. Na pípě mám perlátor a ve dřezu vůbec nic.Žádné síťky, žádné podložky, ve kterých se drži mastnota, plísně a kvasinky. Hluk je pouze, když vypouští pračka do stejného sifonu. Tak nějak nerozumím, na co se to ptáte, co v dřezu chcete mít. Proud vody přece reguluje a usměrňuje perlátor se síťkou, poslední kousek na konci ramínka. V železářství stojí 30kč.
Jasně, máte pravdu, jenže na některé výtokové ramínka ( zejména ty prudce designová) prostě perlátor nedáte, a při dnešních velkých dřezech je skutečně někdy slyšet takové dunění jak proud vody dopadá na dno. Proto jsou pod dny dřezů nalepeny ty terče z pěnové gumy.
Pro "babkaov"
- právě že ve dřezu nic nechci. Jen potřebuji, aby při dopadu vody na dno dřezu voda nestříkala ven. Neřeším perlátor, ale terč, který má být přilepený z vnější strany dna dřezu. Terč tam je, ale odlepuje se a pak voda odstřikuje. Přilepila jsem ho chemoprénem, jak radí "promon". Uvidím, zda se neodlepí.
Perlátor mám originál s novou baterií.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.