Nejste přihlášen/a.
Proč se podbízejí různé instituce na webu např: Pomůžeme vám s výběrem férového dodavatele elektřiny.Nechcete ztrácet čas porovnáváním dodavatelů elektřiny? Uděláme to za vás. A detailní cenové porovnání vašeho stávajícího dodavatele elektřiny, plynu s novým levnějším vám zdarma pošleme na e-mail. Stačí nahrát poslední fakturu. Dá se věřit těmto institucím, sprostředkujícím levnější nabídky včetně smlouvy s novým dodavatelem? Kdo je financuje?
"Dá se věřit těmto institucím..."
Nedá. Zadarmo pro Vás nikdo nic dělat nebude. Vždycky z toho bude mít nějaký prospěch. Třeba "jenom" ten, že s okopírované faktury získá Vaše osobní údaje, které prodá dál. A že seženou něco levnějšího? No možná na první pohled. Ale pravděpodobně na tom v závěru spíš nějak proděláte (nemusí to být vždycky peníze).
A kdo je financuje? No přece Vy. Jen o tom zatím nevíte .
Proč se podbízejí? Protože potřebují vydělat peníze. Když vydělají, tak zákonitě musí někdo prodělat. A to je vždy ten zlákaný klient. Tak to prostě funguje. Nejlepší je, když si případný "přestup" k jinému dodavaleli a pod. vyřídíte sám, o úsporu se nemusíte v tom případě s nikým dělit.
Má vlastní zkušenost s "podpultovými cenami elektřiny". Kdysi jsem odcházel od dodavatele /asi Centropol nebo tak nějak/. Našel jsem si výhodnějšího dodavatale. Když jsem vyřizoval ukončení smlouvy, byly mě nabízeny jiné ceníky, které měli i na webu. Ty jsem odmítal, byly stále dražší než nový dodavatel. Nakonec mě pak předložili ceník, který nikde na webu neměli uveřejněný a běžně jej nenabízeli /jasně tedy podpultový pro udržení odcházejících klientů/.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.