Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ochrana hran lamino desky

Od: karelmuk odpovědí: 5 změna:
Zdravim,udelal jsem si bednu k sezeni na balkon,je z bileho lamina 18mm.Potreboval bych poradit,cim natrit,osetrit hrany desek,prip.cele desky,aby byly co nejvic odolne vlhku,vode...Obcas mi ma to zaprsi,tak at to neco vydrzi.V OBI mi poradil borec syntetickou barvu,ale dnes 24h po aplikaci,je misty barva porad meka,hrany vypdaji jak kdybych je ani nenatrel (dve vrstvy).Byl by na to vhodny treba gumoasfalt,treba toto obi.cz/... Potreboval bych neco co rychle schne a ma bilou barvu (prip.cernou)
Diky za napady

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Lamino, když na to občas zaprší nevydrží nic.
Takže to chvilku používej tak jak to je a až se to rozpadne, udělej to znovu. Ovšem nikoliv z lamina alébrž z masívu.

hodnocení

2x

Pokud to má být na balkoně a na dešti, tak lamino nemá šanci. Jedině to udělat z vodovzdorné překližky a pečlivě zatřít hrany

hodnocení

1x

Teraz uz je neskoro, ale mali ste si dat nalepit ABS hrany 2mm, ak na to priamo netecie voda, vydrzi to vela.Teraz by som skor siel cestou nalepit na rohy plastove L profily v bielej farbe, predava sa to ako ochrana rohov pre sadrokarton. Nalepit mamutom alebo podobnym druhom lepidla.

karelmuk
hodnocení

A co natrit to timto autokelly.cz/...

Ničím asfaltovým to nenatírejte, budete mít asfalt i na podlaze. To je na spodky aut, ne na nábytek. Lepší snad pokračovat tím, co vám dali a vydrží cca 2 roky, než vám to nabobtná od vlhka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]