Nejste přihlášen/a.
dobry den chceme si nechat udelat zcela novou kuchyn na miru jaka je prosimvas nejlepši firma jsem ze severu moravy a jake spotřebiče jsou nejlepši ja myslim že aeg ale ty jsou i nejdražší díky
Každá liška chválí svůj ocas! Já mám kuchyňskou linku 20let dvířka jsou ze smrkových latěk namořená luxolem , pouze dřez a desku jsme loni vyměnili a slouží, myčku nemám, mikrovlnku s Kauflandu za 900 mám šestý rok, lednici a mrazák Zanussi-oba spotřebiče bezvadně a bez opravy služí 11let, sporák celoplynový Mora no ten by si zasloužil po 15letech výměnu ale taky funguje bez chyby.
Dcera zařizuje nový byt-kuchně na míru, velice příjemný a ochotný pán firma Tragan¨Brno-snad je to správně, cena linky bez dřezu, baterie a uchytek které si dodali 40 000, mikrovlnka nerez Philips,lednice nerez -mat značku bohužel nevím , myčka Boška. Je to všechno krásné, nové a moderní ale taky dost drahé a nemyslím si, že to moji kuchyň přežije. Volte tak aby se vám v kuchyni dobře pracovalo a vše bylo funkční a ne jen super moderní a drahé.
Pokud myslíte cenu linky včetně spotřebičů tak k nim dal pán skříňky skoro gratis. Jinak záleží i na výšce, ale cena 15-20 tis. za metr jen za skříňky neznamená luxus, jen může zajistit dobrou kvalitu: dvířka laťovka a dýha a hlavně kvalitní mechaniky (plnovýsuvy, trvanlivost, hladký chod, zásuvka se dovře sama atd. atd.)
repak-pokud je to reakce na mě tak cena je bez spotřebičů a i tak se nám 40 000 nezdálo moc za 186cm -je to krásná práce a je to i se vší mechanikou co popisujete, horní skříňky s tím otevíráním nahoru.Svým příspěvkem jsem chtěla hlavně říct, že kuchyń musí být především funkční a ne jen na ukázku.
spotřebbiče mora bohatě postačují. Dále si pusťte google.cz a zadejte "kuchyně na míru ostrava" a vyjede vám seznam minimálně 100 odkazů, kde si dále vyhledáte Vámi obývaný region . .. např. sem tam viděl i Frýdek-Místek a pod. Spotřebiče Vám poradí i přímo ten,kdo Vám kuchyni dodá. Bude se ohánět pro Vás superslevou až 20 možná i 30%, ale na to mu prosím vás neskočte, jak na špek a ověřte si cenu spotřebičů porovnáním na internetu. To víte každý se dnes snaží vydělat na všem , . . .přece jen ještě krize neskončila. Když mi truhlář nabízel supr dřez to sem se nasmál .
Kuchyň teď také řešíme.Jen už máme jasno
Měli jsme štěstí, že zrovna manželky tetě dělal kuchyň truhlář, tak jsme ho viděli v akci.Krása a super cena... Nechali jsme si začátkem roku udělat návrh zdarma a čekáme na ocenění.
Spotřebiče nám řekl, ať si vybereme na internetu a že nám udělá cenu i na ně.Volit budeme nejspíš sestavu spotřebičů AEG-Elektrolux - indukční varná deska, trouba, odsavač a mikrovlnka.
Počítám, že se vejdeme komplet do 110.000kč
doplněno 03.03.10 19:47: Barevné provedení bude jiné
Pěkná, máme podobnou, akorát víc tmavé...
Zkusím vložit vizualizaci, a co se týká spotřebičů - dobrá volba
¨nam dali super cenu v orsi maj tam tetka 20procent slevu tak 6500za metr linky ale nevozito s polska? truhlar je truhlar
Slevy mají všichni, neberte na to ohled! Jedná se o marketinfový tah = zvýší ceny o 20% a uvádějí slevu 20% takže jsou na svým a vy si myslíte že Vám nabízejí milónový (supr výhodný) obchod. Na to pozor. zde Vám nijak nepřikrášluju situaci. Takhle fungují okna, dveře, kuchyně, nábytek, oblečení . . prostě skoro všechno. Běžná cena linky je okolo 9 - 10 000Kč za 1m´délky. co je míň je poněkud ošizené = někde to bude znát. Na to taky pozor!
Za mě spotřebiče Fagor, Electrolux nebo Whirlpool, s těma mám zkušenosti a můžu se za ně postavit
podívejte v zásadě na spotřebičích nezáleží. Muži jsou nejlepší kuchaři, jak praví pořekadlo. Táta měl 30let starou troubu mora, naprosto šílenej stav, až sem nadával. Ale to žrádýlko co z ní vždycky vylezlo = báseň a požitek ato ještě vůbec nepřeháním. . . tím chci říct. Značka trouby Vám dobrý výsledek neudělá, ale šikovný kuchař se srdcem k tomu co zrovna vaří. A také vzpomenu na bramborový placky naší babičky kdysi sávno dělané na černé plotně . . . . to byl teprve ráj na zemi . . . . . jo jo, je to pryč a je toškoda.(taky trochu mimo téma,sorry)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.