Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde pořidit kuchyni a jake spotřebiče?

Od: josepha* odpovědí: 15 změna:

dobry den chceme si nechat udelat zcela novou kuchyn na miru jaka je prosimvas nejlepši firma jsem ze severu moravy a jake spotřebiče jsou nejlepši ja myslim že aeg ale ty jsou i nejdražší díky

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

3x

Každá liška chválí svůj ocas! Já mám kuchyňskou linku 20let dvířka jsou ze smrkových latěk namořená luxolem , pouze dřez a desku jsme loni vyměnili a slouží, myčku nemám, mikrovlnku s Kauflandu za 900 mám šestý rok, lednici a mrazák Zanussi-oba spotřebiče bezvadně a bez opravy služí 11let, sporák celoplynový Mora no ten by si zasloužil po 15letech výměnu ale taky funguje bez chyby.

Dcera zařizuje nový byt-kuchně na míru, velice příjemný a ochotný pán firma Tragan¨Brno-snad je to správně, cena linky bez dřezu, baterie a uchytek které si dodali 40 000, mikrovlnka nerez Philips,lednice nerez -mat značku bohužel nevím , myčka Boška. Je to všechno krásné, nové a moderní ale taky dost drahé a nemyslím si, že to moji kuchyň přežije. Volte tak aby se vám v kuchyni dobře pracovalo a vše bylo funkční a ne jen super moderní a drahé.

repak*

Pokud myslíte cenu linky včetně spotřebičů tak k nim dal pán skříňky skoro gratis. Jinak záleží i na výšce, ale cena 15-20 tis. za metr jen za skříňky neznamená luxus, jen může zajistit dobrou kvalitu: dvířka laťovka a dýha a hlavně kvalitní mechaniky (plnovýsuvy, trvanlivost, hladký chod, zásuvka se dovře sama atd. atd.)

lidus*

repak-pokud je to reakce na mě tak cena je bez spotřebičů a i tak se nám 40 000 nezdálo moc za 186cm -je to krásná práce a je to i se vší mechanikou co popisujete, horní skříňky s tím otevíráním nahoru.Svým příspěvkem jsem chtěla hlavně říct, že kuchyń musí být především funkční a ne jen na ukázku.

hodnocení

1x

koupi si drahy spotřebič, např. AEG neznamená vždy 100 % kvalitu, synova tchyně má a za cca 6 let již několik poruch. já mám spotřebiče whirpool, taková zlatá střední cesta, již cca 11. rokem a plná spokojenost :) řekla bych, že to záleží na kusu, který si zrovna pořídíte.

hodnocení

0x

spotřebbiče mora bohatě postačují. Dále si pusťte google.cz a zadejte "kuchyně na míru ostrava" a vyjede vám seznam minimálně 100 odkazů, kde si dále vyhledáte Vámi obývaný region . .. např. sem tam viděl i Frýdek-Místek a pod. Spotřebiče Vám poradí i přímo ten,kdo Vám kuchyni dodá. Bude se ohánět pro Vás superslevou až 20 možná i 30%, ale na to mu prosím vás neskočte, jak na špek a ověřte si cenu spotřebičů porovnáním na internetu. To víte každý se dnes snaží vydělat na všem , . . .přece jen ještě krize neskončila. Když mi truhlář nabízel supr dřez to sem se nasmál *smich*.

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Kuchyň teď také řešíme.Jen už máme jasno;)

Měli jsme štěstí, že zrovna manželky tetě dělal kuchyň truhlář, tak jsme ho viděli v akci.Krása a super cena... Nechali jsme si začátkem roku udělat návrh zdarma a čekáme na ocenění.

Spotřebiče nám řekl, ať si vybereme na internetu a že nám udělá cenu i na ně.Volit budeme nejspíš sestavu spotřebičů AEG-Elektrolux*palec* - indukční varná deska, trouba, odsavač a mikrovlnka.

Počítám, že se vejdeme komplet do 110.000kč

doplněno 03.03.10 19:47:

Barevné provedení bude jiné;)

Kde pořidit kuchyni a jake spotřebiče?
malvinka*
03.03.10 23:19

Mńam

rob*

Pěkná, máme podobnou, akorát víc tmavé...

Zkusím vložit vizualizaci, a co se týká spotřebičů - dobrá volba

Kde pořidit kuchyni a jake spotřebiče? #2
rob*

a ještě jeden obrázek

doplněno 04.03.10 09:10:

se dívám že na obrázku nejsou úchytky, ve skutečnosti tam ale jsou ;)

a je to práce soukr. truhláře

Kde pořidit kuchyni a jake spotřebiče? #3

josepha*
hodnocení

¨nam dali super cenu v orsi maj tam tetka 20procent slevu tak 6500za metr linky ale nevozito s polska? truhlar je truhlar

Slevy mají všichni, neberte na to ohled! Jedná se o marketinfový tah = zvýší ceny o 20% a uvádějí slevu 20% takže jsou na svým a vy si myslíte že Vám nabízejí milónový (supr výhodný) obchod. Na to pozor. zde Vám nijak nepřikrášluju situaci. Takhle fungují okna, dveře, kuchyně, nábytek, oblečení . . prostě skoro všechno. Běžná cena linky je okolo 9 - 10 000Kč za 1m´délky. co je míň je poněkud ošizené = někde to bude znát. Na to taky pozor!

dovolím si poznamenat, že kuchyně jsou zde ukázené kezké, ale tvrdím, že to nepatří do tématu otázky. Taky mám doma pěknou malou kuchyni . . . ale koho to zajímá, že . . . :-P

rob*

Oresi nebrat, je to lagric :)

lucinkaf*
hodnocení

0x

Za mě spotřebiče Fagor, Electrolux nebo Whirlpool, s těma mám zkušenosti a můžu se za ně postavit:)

podívejte v zásadě na spotřebičích nezáleží. Muži jsou nejlepší kuchaři, jak praví pořekadlo. Táta měl 30let starou troubu mora, naprosto šílenej stav, až sem nadával. Ale to žrádýlko co z ní vždycky vylezlo = báseň a požitek ato ještě vůbec nepřeháním. . . tím chci říct. Značka trouby Vám dobrý výsledek neudělá, ale šikovný kuchař se srdcem k tomu co zrovna vaří. A také vzpomenu na bramborový placky naší babičky kdysi sávno dělané na černé plotně . . . . to byl teprve ráj na zemi . . . . :). jo jo, je to pryč a je toškoda.(taky trochu mimo téma,sorry) *plac*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]