Nejste přihlášen/a.
Povodeň mi utopila v chalupě mikrovlnku. Vyčistil jsem jí, vysušil fénem a trouba hřeje, ale netočí se talíř. Poraďte prosím, jak se dostat k motorku. Kryt jsem měl dole, ale k motorku jsem se nedostal. Jinak jsem našel na internetu prodejnu, kde mají různé motorky k mikrovlnkám, ale nemusel by být spálený, jen zatuhlý bahénkem.
K utopené,vysušené a odbahněné mikrovlnce bych měl velkej respekt Problém nemusí bý jen v motorku,chtělo by to přeměřit,než budete kupovat novej.
Vidím to stejně! Když si člověk vezme kolik času stráví rozebraním, sehnáním nového motorku - který třeba ani nemusí být ten správny, a nasledně složením celé mikrovlnky... to se vyplati si raději koupit novou za pár kaček.
Mně to potkalo taky,sice ne po povodních,ale nedalo mi to nevrtat se v tom a po třech dnech jsem koupil novou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.