Nejste přihlášen/a.
A až tam instalatér bude, řekněte mu, že ten odkap pojistného ventilu je špatně, takto to být nesmí.
By mě zajímalo, kam jí vede to čerpadlo. Snad se taky neplete do bojleru do přívodu za pojistným ventilem.
@gumidek: Nejaký iný návrh, kam tú cirkuláciu zapojiť, pokiaľ tam nie je samostatný vstup pre ňu?
Pánové, tazatel zavře kohout, ale když bude demontovat ten pojišťovák s tou vsuvkou tak začne téct voda z bojleru.
Jak se to správně dělá.
Já nedávno měnil pojistný ventil a musel jsem to dělat naprasáka. Odšroubovat a do tekoucí vody vrazit plastovou montážní zátku a potom stejný postup opačně s novým pojišťovákem. Mokrý bylo všechno.
Jinak ještě jak se celá ta sestava vlastně smontuje dohromady? Pokud budou všude pravý závity, tak poslední kus na jedné straně utahuju a na druhé povoluju. Nebo je třeba ta vsuvka pravo levá?
Je tam finta - vypustit přebytečný tlak,ale jinak nechat zavřené všechny kohoutky s teplou vodou.Šroubení rozmontovat,bleskově zašpuntovat připraveným víčkem.Pokud si bojler nepřisává vzduch jinudy (otevřeným kohoutkem teplé vody), dá se to stihlnout Teda v případě že je šroubení na patřičném místě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.