Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám před dokončením rekonstrukce bytu a potřebuji koupit nějakou postel (dvoupostel 180x200). Rád bych něco kvalitního a hezkého, přece jen na tom člověk bude třeba 20 let ležet 8hodin denně. Koukal jsem na postele z masivu, zatím od fy.Jelínek a bohužel cena rámu bez roštů (a tedy i matrací) je okolo 15 tisíc. To mi přijde celkem dost, zvlášť když ještě dám za 2 matrace min. dalších 10.000Kč.
Je to odpovídající nebo se dá někde sehat levněji? Přijde mi, že ten rám jsou defacto 4 silnější prkna (sice dub nebo buk), ale pořád prkna + nějaké to kování za pár stovek...
Mám velice dobré zkušenosti s www.inspirit.cz . Kvalitní výrobek a vstřícné jednání, doporučuji kontaktovat přímo výrobce.
Proč mermomocí chcete masív? Chcete postel vyšší? Pak je lepší nechat si ji udělat. Mi ji dělali ve studiu spaní v jeseníku. Někde jsem viděla reklamu, stále ještě dělají na objednávku. A jestli jen je určující vzhled, nakoukněte do IKEA, ORFA, JYSK a podobných obchodů. Všichni moji mladí mají borovicové (nebo jaké) z IKEA a spokojenost veliká. Nevrže, je stabilní už několik let a několik stěhování.
A jestli máte už mládí za sebou, je dobré počítat s tím, že se z nízké postele stále hůře vstává a poohlídnout se po vyšší
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.