Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabytek do loznice

Od: bs odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, pořídili jsme si postel z masivu dub, který jsme nechali osetrit barevným olejem grau, je to taková sědo středně hnědá barva, moc příjemná. Problém teď je, že netušíme jak zvolit zbytek vybavení, jelikož netušíme který dekor dřeva je této barvě nejbližší. Bohužel si nemůžeme dovolit celou ložnici pořizovat v masivu stejné barvy, tak bychom volili levnější laminátové varianty. Prosím, zda by někdo dokázal poradit, byla bych moc vděčná. Děkuji!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já to mám stejné jako vy. Širokou postel na míru, hnědou jako čokoláda. Rozkládací křeslo v koutě, na přespání pro vnuka s pokrývkou jako kakao. K tomu jsem zvolila koberec v odstínech hnědé. A všechno ostatní je bílé. Vestavěná skříň, chtěla jsem, aby se tvářila, že tam není. Bílá, šuplíková komoda, bílá záclona, bílé žaluzie.. Bílé zdi a několik obrazů. A v rohu větší kytka. Dobře jsem udělala, ta místnost, 4x4m, působí klidně a vzdušně. Na tak malém prostoru více barev, třebas i hnědých nebo béžových, by opticky místnost zmenšila. ,

witch*
hodnocení

0x
Co to rozčísnout světlejším a bílým dubem?
nakup-nabytek.cz/...
Pro představu by byla fotka postele na místě.

hodnocení

0x
Bílou.
Je krásná, nadčasová a elegantní :)

šedobílá ložnice...? hmmm

No moderní možná, ale dle mého vkusu a to jsem mladý člověk je šedobílá ložnice neútulná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]